Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ss koydumss koysaydın daha iyi yorumlar yapabilirdik ??
hastaneye gitmemem gerekHocam sen trafik kazası geçirmişsin hala forum peşindesin
Git doktora o düzeltsin yüzünü.
Yoksa bugta kalır ölene kadar izi çıkmaz bak
Hava yağmurlu 120 yle giderken süspansiyonlu camlar yüzünden sayın şoförümüz hızlı gittiğimiz anlayamıyo lastikler kabak hafif bi viraja girdik araba savurmaya başladı Arabada opel tigra 99 model 1.6 motorFondoten kapatır ama bayan gibi makyaj yapman gerekicek buda iyi olur kurutur ve erken kabuk bağlar yaran.
Ancak büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış merakımdan soruyorum bu sağlam arabanın markası neydi ?
Neden Polis abiler içeri mi atar [/QUOTE]Şoförün başı yanabilir güzel kardeşim o yüzden
hastaneye gitmemem gerek
Hava yağmurlu 120 yle giderken süspansiyonlu camlar yüzünden sayın şoförümüz hızlı gittiğimiz anlayamıyo lastikler kabak hafif bi viraja girdik araba savurmaya başladı Arabada opel tigra 99 model 1.6 motor
Allah Razı olsun o pert arabadan sağ çıkmayı geçtim kırıksız falan çıktığımıza şükrediyoruz
Anladım panoramic cam varmış demekki tigralarda spor araba oldugu için zannedersem tabiki panoramic cam demek istediysen
Büyük geçmiş olsun tekrardan.