GodIsCoking
Aileden
Kırmızı bölgelerde gördüğünüz şekilde bozukluklar oluşmaya başladı ayrıca yani bir pSro indirdim oyun içinde ı,ü,ğ,ç gibi harflerde bozuk şekilde ( bozuktan kastım saçma şekilde ) gözüküyor
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona baktım zaten ben windows ta bu sorun olmuyor da benim için oyunda problem oluyor en son çare format atacağım artıkKiril harfleri sanırım, denetim masasından klavye ayarlarına gir bak bakalım türkçe ve ingilizce dışında ayar var mı ? Birde Полегче приехать.
Rsro oynarken oyun içi nicklerin falan düzgün gözükmesi için denetim masasından rusçayı falan yüklemiştim işte kiril alfabesi falan bişeyler vardı. Sana gereken ayar hangisi tam hatırlamıyorum o yüzden hepsini Türkiye ya da Türkçe falan yap diyeceğim Olmazsa atarsın formatını.
Denetim Masası --> Bölge ve Dil
Oyun içinde klavyenin değişmesinden rahatsızsan 2. resimde "Klavye değiştir" tıklayıp açılan pencereden gerekli ayarları yaparsın.
Alttaki görüntüleme dilin mutlaka Türkçe olmalı sanırım bu yüzden kayıt yerine kay3t falan yazıyor
Böyle yapınca düzelmesi lazım tabi bu ayarlardan sonra bi restart atıcaksın pcye
Dipnot: Hangi pserveri oynuyorsun? Zaman geçirmek için oyun arıyorum sıkılmayacağım, adını verirsen bi göz atarım Ö.m ile atabilirsin reklam olmasın xd
Hepsi bu şekildede neden böyle oldu anlayamadım gitti [MENTION=37102]kahrama[/MENTION]n abi
seni dediğin için özel bir ayar geri yüklemesimi var yoksa direk sistem geri yüklememi
Yok yemiyoroyundayken ctrl+shift shift yap olmazsa alt+shif shift yap, olmazsada shift'i bi kere yap.
Yok herşey türkçe tw vereyim gel bak
Yok yemiyor
Buyur gel bekliyorumÖyle diyorsan öyledir. K.bakma yardımcı olamadık :S
Yemesi gerek tekrar dene,basdığına emin ol.
Buyur gel bekliyorum
477 677 290 pw 1620
----------
477 677 290 pw 1620
gel bide sen dene
----------
Biri geldi , gitti kimdi o
Basarımda bir daha net framework tur falan onlarla uğraşmamak için yapmıyorum bide bu sorun bir tek silkroad'da oluyorkardeş uğraşsam yapılırda sen görüyon çok donuyor , fareyi hareket ettiriyom 30 sn sonra hareket ediyor. Bas formatı gitsin.