Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm pekte tuzluymuş Gitar kayıtları vs.. için kullanıcaktın dimi, lol seslendirmelerini de tekrarlarsın artık bu sefer dalga geçmezler herhal
Gitar kayıt, vokal kayıt, lol seslendirmesine laf edenler daha iyisini çıkaramadı lafta kaldı [MENTION=194936]MrCaner[/MENTION]
Hmm pekte tuzluymuş Gitar kayıtları vs.. için kullanıcaktın dimi, lol seslendirmelerini de tekrarlarsın artık bu sefer dalga geçmezler herhal
efektle yaptım diyorsun diyorum hangi efekt ara bul diyon
Gitar kayıt, vokal kayıt, lol seslendirmesine laf edenler daha iyisini çıkaramadı lafta kaldı @MrCaner
Kaliteli çıkıyor sanmışlan ben kameranın görüntü kablosunu kestim mikrofonu duruyor ordan konuşuyorum çok kaliteli çıkıyor ses ne gerek var bu aletlere
Kaliteli çıkıyor sanmış
Biz senden gelen herhangi bir sesi algılayabiliyor muyduk sanıyorsun sen Cümlede duyabildiğimiz herhangi bir kelimeye göre kafamızda o cümleyi kurup ona göre rastgele bir cevap veriyorduk
olm siz demiyomuydunuz tv sesi geliyor diye
Biz senden gelen herhangi bir sesi algılayabiliyor muyduk sanıyorsun sen Cümlede duyabildiğimiz herhangi bir kelimeye göre kafamızda o cümleyi kurup ona göre rastgele bir cevap veriyorduk
kardeş kotam var nasıl indircem programı
Onu da mı biz düşünelim kardeşkardeş kotam var nasıl indircem programı