SprouT
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ara 2011
- Puanı
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bende note 3 almayı planlıyorum şu fiyatlar biraz düşsünde.
Note serilerinden uzak durma benceSamsung'dan kesinlikle uzak dur
Note serilerinden uzak durma bence
Bende kullandım telefon işinden anlıyorumda,Laptopda dinlerim.Şu ana kadar S4 - S5 - Note II - Note III hepsini kullandım dinle sen beni
Hayırlı uğurlu olsun. Ben de almayı düşünüyorum ancak fiyatlar biraz düşsün diye bekliyorum. Gerçekten iyi bir tercih güle güle kullan.
Bugün tekrar gittim bimekse + media markt'a Neredeyse bütün telefonları inceleme fırsatı buldum Sony Xperia Z Ultra'yı bir kez daha incelemek için gitmiştim ve yaklaşık 20-25 dakika daha inceledim gerçekten harika telefon ayrıca Xperia Z2 - Iphone 5S - HTC'nin şu yeni çıkan 2.500 liralık telefonu ve G3'de inceledim.
G3'ü şöyle bir test ettim genel olarak akıcı menüsü var, ama bana çok itici geldi ve hemen geri bıraktım. Sony standına gittim ve Xperia Z Ultra ile adeta bütünleştim Herkese bu telefonu tavsiye ediyorum.
Not: Media Markt'ta şöyle bir şey yaşadım sony ve apple standları karşı karşıya böyle 10 dakika filan Xperia Z Ultra inceledim ardından döndüm arkamı iPhone 5S inceleyeyim dedim ona da baktım biraz ardından Sony tekrar inceleyecektim bir baktım benim telefon yerinde yok kaldırmışlar
Hayırlı olsun Güle güle kullan kardeşim ama LG alacağım son markadır benim kişiden kişiye değişir tabi.
Hayırlı olsun güle güle kullan - Mükemmel seçim yapmışsın.Daha telefonun yeni senin şaşırtıcak o telefon daha...
Güle güle kullan Baran beg.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun, umarım istediğin verimi alabilirsin.
Samsung serilerini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve hâlâ daha kullanmaktayım. Ben hiçbir sorununu görmedim ki uzun süre zarfında kullanmama rağmen. Bence siz telefonları hor kullandınız. =)
Bende G2 var gayet memnunum G3 ten de memnun kalacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun. Genel olarak tüm telefon modellerini kullanmış biri olarak fena seçim yapmamışsın.Ancak yakında pişman olacağını düşünüyorum.
Neden:
Aynı telefonu kuzenimde de gördüm. Yeni aldı oda.Telefon şuan için hızlı .Ancak ne kadar temiz kullansanda 1-2 bilemedin 3 aya seni çileden çıkartmaya başlayacak.
Daha önce samsung kullanmış birisi olarak kesinlikle önermiyorum . Ne note III nede başka bir modeli.O kadar ram ne b*ka yarıyor gerçekten merak ediyorum. 3 GB Ram olsa bile iPhone daki o arayüz hızına hiç bir zaman ulaşamayacak bir model Samsung benim için.
Her neyse )
Tekrar hayırlı olsun. Root vb. her türlü sorun olursa yardıma açığım. Ne problemin olursa , ne hakkında bilgi edinmek istersen bana ulaş. Elimden geldiğince yardım ederim