AON
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 20 May 2013
- Puanı
- 1
Arkadaşlar gerçekten sıkıntıdan patlamak üzereyim. Botsuz, hilesiz, programsız herhangi bir online oyun yokmu? Konusu hiç farketmez hilesiz oyun olsun yeter ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S4 League
Renaissance Heroes Türkiye
Need For Speed World
Mstar ( kız yaparsın kendine dene bence )
Air Rivals
son güncellemeden sonra hackler iptal oldu bende hack arıyorumda hiç bir yerde yok kafan rahat olsun hem olsada chasere girerler ordada zaten pek eğlenceli değil Dm ve TD ye girdiklri an kick yiyorlar ondan bi proglem yok.İyide S4'te hack dolu?
S4 League
Renaissance Heroes Türkiye
Need For Speed World
Mstar ( kız yaparsın kendine dene bence )
Air Rivals
Steam oyunlarıda olabilir.
Klavyeyi kırmışsın abi sinirden ben öyle duydumPara vererek aldığın tüm online oyunlar hilesizdir. Pek coluk cocukta gezmez bu tarz oyunlarda .
Bknz : BF3
Botsuz hilesiz dedi yaklaşık olarak hepsinde var
Emin misin hepsinde olduğundan
1.Renaissance Heroes Türkiye yeni çıktı daha kapalı betada
2.S4 League yukarda açıklamasını yaptım.
3.Need For Speed World çalışan hile varsa buyur kanıtla şahsen ben oynuyorum ve hiç görmedim.
4.Mstar 5 senedir sınıf arkadaşım oynuyomuş ve oyunun profesyonelerinden ve hiçhack görmemiş.
5.Air Rivals belki olablir tam bir şey diyemem ama alt yapısı sağlam olmaz diye biliyorum.
6.Steam oyunlarıda olabilir. steam oyunlarında zaten hack yok olsa bie anıda ban yiyor merak etme
Hepsini not ettim tek tek bakıcağım ama Darkorbit oynayan varmı? ondada program varmış diye duydum?
S4 League de ben oynadığımdada hackler bi ara kapatılmıştı bir kaç ay geçti tekrar hackler çıktı.
Need For Speed Worldde oynarken gözlerimle gördüm adam hackti havada arabayla gidiyodu ss almadım ne yazık ki.
MStar hack çıkar demedi deme kanki
Steam oyunlarında cs var csde hack dolu ?
S4 League de ben oynadığımdada hackler bi ara kapatılmıştı bir kaç ay geçti tekrar hackler çıktı.
Hepsini not ettim tek tek bakıcağım ama Darkorbit oynayan varmı? ondada program varmış diye duydum?