Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abi girdim silver 3 deki adamla girdim ama hala arada sırada aynı adam çıkıyor ben napıyım ayrıca ben silvere girersem ben o takımda olduğumdan daha az tecrübeliyim kazanma riskimizde düşüyorsilver 1 gold 5 bi arkadaş bulmaya çalış ozaman bukadar düşük bi lig deyken tek girip her oyunu kazanmayı beklıyemezsın
senin yüzünden yenildik buildim çokmu kötü la şimdi ne güzel skor yaptım o kadarTristana ile adc olduğum zamanı hatırladım caner yenerken yenildiğimiz maçı
abi girdim silver 3 deki adamla girdim ama hala arada sırada aynı adam çıkıyor ben napıyım ayrıca ben silvere girersem ben o takımda olduğumdan daha az tecrübeliyim kazanma riskimizde düşüyor
----------
senin yüzünden yenildik buildim çokmu kötü la şimdi ne güzel skor yaptım o kadar
olm neresi yanlış karşı takımda 3 ap vardı ilk itemi diyosan en son onu aldım yeniyoduk zaten deneme amaçlı
yalanı kessene 12-4 felan oynuyorum bana laf atıyor bide o build yanlış gibime geliyor ama neyse
he bide artist artist konuşuyodun yedin sonra chat kısıtlamayıolm neresi yanlış karşı takımda 3 ap vardı ilk itemi diyosan en son onu aldım yeniyoduk zaten deneme amaçlı
şimdilik böyle iyi karşımdaki adamlara göre alıyorum yani bu skoru yapamaz duruma gelirsem o zaman değiştiririm bişeyleriBana göre Frozen mallet yerine frozen heart ve Atack Speed botu yerine şartlara daha uygun olarak ninja tabi yada mercury daha uygun. ayrıca lantern yerine spirit of the elder lizard yada spirit of the ancient golem cıksan daha başarılı olur
abi lig yükselirse ona göre bişiler bulucaz tabiki ama şuanki skorlar bu build sayesindebuild %100 doğru ? peki nasıl biliyorsan öyle yap go frozen mallet go lantern sezon 1 build.
dediğim gibi takıma göre alıyorum ninja botda alabilirdim ama karşıdaki adcnin farmı bi görsen ağlarsınBuildde çok yanlış yok aslında.. Silver 3 ten sonra bu oyundan çıkanlar kalmıyor.. Anca net kesintisi olur.
Lenovo A800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi