Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baştan söyleyeyim tercihde en önemli unsur; tercih puana göre değil sıralamaya göre yapılır sonradan başınız çok yanar 300 puan 100bin sıralamanız vardır ama girdiğiniz yerdeki adamlar 200bin le gelmiştir
sana bir tavsiye daha tam sıralamana göre tercih yapma atıyorum sıralaman 120 bin ise 100binden başla 160-180 bine kadar in yani tercihlerinin arasında olsun sıralaman ne kadar yukarı çıkarsan o kadar gelme olasılığı azalır 120binde tutup da 20 binden bölüm yazmak fantaziye girer :nse: :'(
Bu sene bende tercih yapmayı düşünüyorum, herkes sakin kafayla düşünüp yapsın en önemlisi bu. Şimdiden hayatınızı o tercihler ile belirleyeceksiniz, dikkatli olun
baştan söyleyeyim tercihde en önemli unsur; tercih puana göre değil sıralamaya göre yapılır sonradan başınız çok yanar 300 puan 100bin sıralamanız vardır ama girdiğiniz yerdeki adamlar 200bin le gelmiştir