Lisra
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 May 2012
- Puanı
- 45
Merhaba Maxigame ailesi. Hatırlayanlar var mı bilmiyorum. 2012 senesinden beri foruma girmiyorum.Bugün YouTube hesabımda beğendiğim eski videolara bakarken bir kaç şey buldum bu forumla alakalı ve eskilerden kalan kimler var bilmiyorum. Küçük bir nostalji yapayım istedim.
Yetenek Sizsiniz programına "Beatbox yapan çocuk" olarak katılan Doğukan Aşık'in ağabeyi Batuhan bu foruma uyeydi. Kullanıcı adını tam hatırlayamadım fakat amatör olarak yaptığı bu kaydi yıllar önce paylaşmisti
Bu da forumun eski yöneticilerinden(hala devam da ediyor olabilir emin değilim) [MENTION=64840]pureViolence[/MENTION] in yaptığı müzikal performans
Bu da efsane üyelerimizden @ByCaner in sınıfından paylaştığı bir video. Kendisi videodaki hangi kahramandı tam hatırlayamadım ama bu videoda büyük emeği vardı diye hatırlıyorum
Bu fotoğrafı hepimiz biliyoruz bu arkadaşımız da forumunuzds bir ara kendini ifşa etmişti. Fakat onun da kullanıcı adını hatırlayamadım maalesef
Evet arkadaşlar küçük bir nostalji yapayım istedim dediğim gibi. Umarım rahatsızlik vermedim
Yetenek Sizsiniz programına "Beatbox yapan çocuk" olarak katılan Doğukan Aşık'in ağabeyi Batuhan bu foruma uyeydi. Kullanıcı adını tam hatırlayamadım fakat amatör olarak yaptığı bu kaydi yıllar önce paylaşmisti
Evet arkadaşlar küçük bir nostalji yapayım istedim dediğim gibi. Umarım rahatsızlik vermedim