PageMaster
Aileden
Sırasıyla yazın Bakalım benim gibi düz mantık düşünen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift yol 4. bekler ambulans ile polis geçer sonra 4.ile 1. geçer...
bence 1.itfaiye çünkü itfaiye yetişemezse birçok kişi ölebilir ambulans 2. polis 3. normal taşıt 4.
Benim gibi düşünen birisi varmış demek Öncelik ambulansta olduğundan ambulans geçer e o arada poliste karşısında olduğundan boş kalmasın geçsin.Öyle olmalı.Sonrada zaten itfaiye yol alır
----------
Ama şöyle birşey var ambulansın 2 dakika gecikmesi çok farklı sonuçlar doğurabilir ama itfaiyede pek söz konusu olamaz.
Tabi sonra haberlerde görüyoz millet bağırıyo itfaiye neden gecikti
Benim gibi düşünen birisi varmış demek Öncelik ambulansta olduğundan ambulans geçer e o arada poliste karşısında olduğundan boş kalmasın geçsin.Öyle olmalı.Sonrada zaten itfaiye yol alır
----------
Ama şöyle birşey var ambulansın 2 dakika gecikmesi çok farklı sonuçlar doğurabilir ama itfaiyede pek söz konusu olamaz.
3 dakika tüm evin yanması için yeterli zamandır
----------