Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube berbat olmuş.Videolar çok geç açılıyor.İleri sarınca çok bekliyor.
Youtube berbat olmuş.Videolar çok geç açılıyor.İleri sarınca çok bekliyor.
Aslına bakılırsa ben de yeni görünüme geçtiğime pişman oldum. Keşke eski görüntüsünde bıraksaydım.
Geçerken haberin olur zaten sorun etme baya soru soruyor geçmeden önceNasıl geçiliyor yeni görünüme? Ben hâlâ eskisini kullanıyorum sanırım, memnunum bundan yanlışlıkla falan geçmiyim
Öyle diyeceğine yapsana şu tasarımıBen eski sürümdeyim hala youtube bana ne sorarsa hayır diyorum
Bir anlık heyecanın sonuçları işte bunlarYeni görünüm berbat gerçekten
Öyle diyeceğine yapsana şu tasarımı
Yeneninden de var istersen
Tasarım mı? Oda ne yeniyormu
Yeneninden de var istersen
Yapmıcan mı şen şinci bana bi tasarımcık ?
Yok Sağol Ben Almıyım
PS'den pek anlamam ama uğraşınca, emek verince ve gerçekten isteyince güzel şeyler ortaya çıkabiliyordu ama ne yazık ki şuan bir problemim var laptoptan yazıyorum, bilgisayarıma geçersem yapmaya çalışacağım.(Ama SilentCombat gibi PS ustası dururken benim yaptığımı beğenmen biraz imkansız)
Geçmiş olsun sen bir yap da olmazsa sağ'ı da bekleriz o da gelir ondan sonra yaparsın
İltifatın için teşekkürler ama sağ el iyileşene kadar ps ustalığı felan yok bende
Bas baya solak oldum
Her şeyde vardır bir hayır belki bu vesileyle sol el ustası olacaksın
İltifatın için teşekkürler ama sağ el iyileşene kadar ps ustalığı felan yok bende
Bas baya solak oldum