tarikturan34
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamlar parayı kırmıs nasıl becerıyorsunuz su cocomu neyse soylemıyor sankı parası boluncek turk da işte illa kendı yapıcak baskasına soylemıcek neyse 2hafta ugrastım baktım olmucak bıraktım ben
Hocam ben kazancımı pek söylemeyi sevmem ama bankada 12.750 tl birikmişim var ve arabamı youtube üzerinden alıcam şimdi ben size bunu burada söylesem o kazanç dibe vuracak emin ol...
Hacım bu arada iyi kazanmışssın ama niche ve yabancı içerik yönel derim biri gelir sahte telif atar 3. de gider kanal işini sağlama a l 3 kanal aç herbirine aynı videoyu at
Bol kazançlar.
Ayrıca ben yazacağımı yazdım alıp çalışıp kazanmak isteyene hazıra konan kazanamaz.
https://www.maxigamerz.com/f224/youtube-para-kazanma-mumkunmu-part1-captaincoco-220505/
kanka sana paranı sormadımkı ben nasıl para kazanırım derım sen yok soylemem olmaz kendın yap dedın bıyazcık yardım edeydın ıyıdı
Ben sana nasıl kazanacağını açık açık anlatıyorum.Googleye girip funny videos yazıp güncel videolar bulup atmak zor birşey değil veya fail yazıp veya cat yazıp son atılan güncel videoları atmak gerçekten zor değil.Ben sana şu siteye gir şu videoyu indir şu kanala at şu etiketi gir şu başlığı gir şu açıklamayı gir twittere gir imle diye anlatmam içeriği bul zaten o yazıklarımdan kendi izlenimi çok çok iyi alabilirsin.
adamlar parayı kırmıs nasıl becerıyorsunuz su cocomu neyse soylemıyor sankı parası boluncek turk da işte illa kendı yapıcak baskasına soylemıcek neyse 2hafta ugrastım baktım olmucak bıraktım ben
para biriktiren sen deilmiydin %25ti en son ne oldu10-15 de kesinleşir. Bu tarihler arasında kesinleşmediyse bir daha ki ayın 1 - 7 sini bekle.
para biriktiren sen deilmiydin %25ti en son ne oldu
Bende ygs lys hazırlanıyorum. Sınavlardan sonra bende bu youtube işine odaklanacağım.YouTube kazancı ile 3'e katladım. Sabır ettikten sonra her şey oluyormuş onu anladım.
YouTube'tan para kazanacaklara söyleyim ilk ay xxx para kazandım, 2. ay 10$ kazandım 3. ay 5$ kazandım, sonra ki aylar tavan yaptı yani bu iş sabır işi siz bu işi zevkle yaparsanız emeğinizin karşılığını alırsınız. Bu işlerden en iyi para kazanma şekli de özgün video yapmak. Vine videoları gibi Smosh grubunun yaptığı gibi. Benim YGS ve LYS bitince inşallah yazın bomba gibi bir şeyler yapacağım YouTube ile ilgili bu forumdan da 2 kişiyle garanti çalışmak istiyorum hadi hayırlısı.
özgün çalışmanın patlaması için abone şart gerisi faso fisoYouTube kazancı ile 3'e katladım. Sabır ettikten sonra her şey oluyormuş onu anladım.
YouTube'tan para kazanacaklara söyleyim ilk ay xxx para kazandım, 2. ay 10$ kazandım 3. ay 5$ kazandım, sonra ki aylar tavan yaptı yani bu iş sabır işi siz bu işi zevkle yaparsanız emeğinizin karşılığını alırsınız. Bu işlerden en iyi para kazanma şekli de özgün video yapmak. Vine videoları gibi Smosh grubunun yaptığı gibi. Benim YGS ve LYS bitince inşallah yazın bomba gibi bir şeyler yapacağım YouTube ile ilgili bu forumdan da 2 kişiyle garanti çalışmak istiyorum hadi hayırlısı.