Youtube adsense hesabını nasıl alıcağım?
Youtube nasıl bağlayacağım?
Püf noktaları nelerdir?
1- 18 yaş üzeri isen başvuru yaparsın 1 hafta içinde sana geri dönüş yaparlar.(Genellikle 1-2 gün sürüyor ve bütün bilgileri doğru girmen gerek evine 20 lira sınırı geçince bir mektup geliyor bunda pin kodun var bu pin kodunu giriyor ödemen 200 lirayı geçince alabiliyorsun.Pin gelmesi bazen 2 hafta bazen 2 ay sürüyor.)
2-Video yöneticisi>Kanal ayarları>Para kazanmayı aktif et(ABD gözükmesi gerek.)Orda şıklar geliyor her kanalı aynı adsense bağlamak istersen evet farklı bir google hesabında oturum açmak istiyorum diyip adsense olan gmaile giriceksin ileri ileri diyip en son para kazanmasını istediğin kanala tekrar giriceksin olay biticek.
3-Sadece zaman.Bunu bir iş gibi gör iş öğreniyorsun ciddi anlamda.Caner arkadaş sana yattığım yerden para geliyor demiş.Evet geliyor ona haftalık 1-2 tl
Bazen şansın dönüyor videoyu bir atıyorsun +50 k izleniyor.Eşleşen telif hakkı vs vermiyor 1 gecede çok güzel paralar kazanıyorsun.Bu şans vurmadığı sürece 1-2 ay gibi bir sürede aylık 20-30 lira kazanırsan öp başına koy.Bende aynı yollardan geçtim çünki.Mesela bir trailer attım +75 k izlendi.12 k dan sonra eşleşen geldi ve para kazanamadım.Videonun parası video sahibine gitti.
Youtube tamamen deneyim işi kesinlikle havadan para gelicek mantığı ile başlama.Ciddi olarak başla güzel paralar kazanabilirsin.