Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olacaktı sanıyorsun ki adam çok ünlü.Yaktın başınıAbi ne diyosun ya içime kurt düştü
Bundan seviyorum bu elemanı ağzına geleni olmadık yerler fitursuzca sarf edebiliyor. Pantolon altındaki donu çekip alsınlarda aklın başına bi gelsinBen Melih Gökçeğe,Erol Köseye felan saydırmış adamım twitterden.Bide kaç kişiye dava açmışlardı Açarlarsa açsınlar çokta umrumda
Bundan seviyorum bu elemanı ağzına geleni olmadık yerler fitursuzca sarf edebiliyor. Pantolon altındaki donu çekip alsınlarda aklın başına bi gelsin
Hey Allah'ım üyeler haklı galiba.Yönetici seçerken birazda seçici olmak lazım galiba
Kapım açık herkese gelsinler alsınlar Başıma hakikaten birşey gelecek sonunda Küçükken azmı arardım ambulansı,polisi sonrada güler kapardım
Hey Allah'ım üyeler haklı galiba.Yönetici seçerken birazda seçici olmak lazım galiba
Hiç bişi olmaz boşuna kafa yorma, belki yorumun yayınlanmaz o olur, başka hiç bir şey olmazAbi ne diyosun ya içime kurt düştü