tarikturan34
Aileden
arkadaşlar youtubeden 0dan üye olunarak para kazanılabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kategori?Ben.Toplamdada Mart sonu 128 Dolar Mayıs sonu 134 dolar aldım.Eğer bir aksilik çıkmazsada bu ayın sonunda 100 dolar alacağım.
kategori?
bende gircem bu youtube işinede araştırma faslındayım 2-3 haftadır böyle araştırıyom ne kadar bilgi o kadar ekmek hesabındanKim milyoner olmak ister,hayvanların cinsel hayatı bir zamanlar dizi vardı artık bittiği için dizi gizledim
izlenim olarak belirli bir mevla veriyor sana youtube bide adsense diye bir zımbırtı var ona baglayınca videolarında reklam cıkıyor ne kadar o reklamlara tıklanırsa o kadar para alıyosunYouTube'den tam olarak nasıl para kazanılıyor?
izlenim olarak belirli bir mevla veriyor sana youtube bide adsense diye bir zımbırtı var ona baglayınca videolarında reklam cıkıyor ne kadar o reklamlara tıklanırsa o kadar para alıyosun
Bununla ilgili bir anlatım zart-zurt birşey varsa bana yardımcı olabilirmisin bir göz atmak isterim?
2.5 milyon izlenmeyle uçman lazımdı araştırmalarıma göre heleki adsenseye bağlanmışsa o hesapbenim 100$ var bu ay alacagım diger hesap kapandı 2.5milyon izlenme vardı öncedende 200-300dolara yakın ödeme aldım bu işe başlicaksanız sabırlı olmanız gerekiyor
2.5 milyon izlenmeyle uçman lazımdı araştırmalarıma göre heleki adsenseye bağlanmışsa o hesap
niche calısması yaptıgına göre ingilizcemi calısıyosun? türkçe niche kelime duymadım yada rastlamadım varmı acaba?1.5milyon izlenen videom vardı malesef ışık yanmadı yani 1 milyon izlenmeden aldım o parayı ışık yansaydı digerinde köşeyi dönmüstüm sonra 3 telif yeyince durum ortada
Not: tbm düşüktü hep su anda tıklama basına 1$ alıyorum niche sagolsun
niche calısması yaptıgına göre ingilizcemi calısıyosun? türkçe niche kelime duymadım yada rastlamadım varmı acaba?
Youtubeden para kazanılmaz beyler , kazanılsa bile sizin verdiğiniz emeniğinizin karşılığını vermiyor.Üstelik herhangi bir telif hakkı durumunda ceza yiyorsunuz o kadar emek boşa gidiyor.Eğer kazanmak istiyorsanız bilgisayar karşısında yardımcı olabilirim , ama günde 5 6 saatten daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.
1.5milyon izlenen videom vardı malesef ışık yanmadı yani 1 milyon izlenmeden aldım o parayı ışık yansaydı digerinde köşeyi dönmüstüm sonra 3 telif yeyince durum ortada
Not: tbm düşüktü hep su anda tıklama basına 1$ alıyorum niche sagolsun
Youtubeden para kazanılmaz beyler , kazanılsa bile sizin verdiğiniz emeniğinizin karşılığını vermiyor.Üstelik herhangi bir telif hakkı durumunda ceza yiyorsunuz o kadar emek boşa gidiyor.Eğer kazanmak istiyorsanız bilgisayar karşısında yardımcı olabilirim , ama günde 5 6 saatten daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.