Selamlar. İyi akşamlar dilerim şimdiden. YouTube iyice saçmalamaya başladı. 2 dakikalık videoya, 1 dakika 8 saniye geçilmeyen reklam koymak nasıl bir zihniyet? Ayrıca AdBlock reklamlar engellemiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağıdır var hakan, şu kısımdan reklam biçimlerine bakabilirsin
YouTube Reklam Biçimleri
Bu özellikler için Partner olması lazım kanalda misal şöyle
Bunları ekleyebildiğin gibi video 50 dakika diyelim 00:00 ve 50:00 arası da reklam ekleyebiliyorsun
İzlenmelerim düştü. Videolarımda garip garip geçilemeyen ertesi gün hapı reklamları çıkıyor. Ne alaka onu da anlamadım. Video kategorisi Spor çıkan reklam sağlık.Geçilmeyen reklam gördüğüm zaman direkt olarak kapatırım videoyu. Zaten istatistik paneline yansıyordur kaç kişi hangi dk. kapatmış.
Hakan konuya eklediğin etiketlere for. :sevgi
Tamam da bu reklamlar başka bir YouTube kanalını tanıtıyor. Ve videosuna izlenme kazandırıyor. Bundan yayıncının bir karı olmuyor ki? Sonuçta Adsense denilen lanet sadece tıka ücret veriyor. İzlenmeye de ucundan koklatıyor. Kazanan yine Google..
Benim videolarda da çıkıyor..Tanıtmıyor Reklam veren kişi ne ile ilgili reklam verdiyse, yayımlanmasını istediği saat aralıkların da videolarında çıkıyor reklamları illa örnekteki reklam gibi gelmeyebilir.
Bu özellik Partner'lerde var Hakan Adsense'de yok diye biliyorum.
Benim videolarda da çıkıyor..
Adsense.Kanal Partner mi veya Adsense?