Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zafer insan hiç değilse önerilen item kasar sen değişik bir build yapmışsınGeçen yıl yükledim oyunu ama beceremeyince aynı gün silmiştim. Şimdi tekrar yükledim yavaş yavaş alışıyorum 9.maç sonunda ilk zaferim :eat:
zafer insan hiç değilse önerilen item kasar sen değişik bir build yapmışsın
reportlayın şunu çabuk banlayın forumdanda bidaha gelmesin ıp ban atın o itemler ne lo
Önerilen itemlerden mi alayım yane
Daha nice zaferlere Zafer
şimdilik önerilen itemlerden al itemleri çözdüğünde ilerde kendine build oluşturursun
Teşekkürler,gel beraber oynıyalım ya
----------
Şuan aldıklarım kötümü diyorsun
Zafer im ben hiç anlamıyorum canlı olarak oynayanı bile görmedim
Teşekkürler,gel beraber oynıyalım ya
----------
Şuan aldıklarım kötümü diyorsun
O zaman benim yaptıgım biraz fantezi olmuş,dediğiniz gibi önerilen itemlerden başlıyım
bi tank düşün o tankın zırhını elinden alıyorsun taramalı tüfek koyuyorsun tanka sadece metalsiz tüfekli birşey senin yaptığın xd
Şansınmı yok bilmiyorum ama 12 oyunda daha 1 zaferim varZafer istediğin itemi al şaka şaka önerilen itemlerle başlarsan senin için daha iyi olur itemlerin ne işe yaradığını öğrenirsin ben ilk maçımda kazanmıştım ama botlarla oynamıştık. Alışırsın .
Doğaldır herkes doğuştan oyunu bilmez öğrenirsin ama sana tavsiyem kendine bir karakter seç ve onun üzerinde biraz yoğunlaş maçlara filan onla katıl daha da etkili oynarsın.Şansınmı yok bilmiyorum ama 12 oyunda daha 1 zaferim var
Doğaldır herkes doğuştan oyunu bilmez öğrenirsin ama sana tavsiyem kendine bir karakter seç ve onun üzerinde biraz yoğunlaş maçlara filan onla katıl daha da etkili oynarsın.
Evet https://www.maxigamerz.com/f513/lea...-haftalik-ucretsiz-sampiyon-rotasyonu-221829/ burdan takip edebilirsin her hafta güncelliyorum.Ücretsiz alabilceğim şampiyonlar her hafta değişiyormu ?
Evet https://www.maxigamerz.com/f513/lea...-haftalik-ucretsiz-sampiyon-rotasyonu-221829/ burdan takip edebilirsin her hafta güncelliyorum.
Tamda renektona alışmıştım