Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası bir forum off-topic bölümü konu dışı.Kural ihlali olmadıkça istediğim tür konuyu açabilirim problemde olmaz ha geyiği hak etmeyen adamlar forumda onlarda fırsat bulup laf sokuyordu o yüzden bıraktım.Böyle iyi oldu, son zamanlarda gerçekten Caneri bile geçmiştin.
Eyvallah teşekkür ederim.fark etmez ciddi ol olma sen bizim gönüllerimizin en büyük işsizisin.
Eyvallah dediğim gibi hak etmeyen adam var böyle ciddi oluncada çoğu kişi soğuyor benden onuda ben sevmiyorum ama yapacak birşey yok.Takmışsınız caneri geçti caneri geçti. Off-Topic burası, herkes istediği gibi eylenir. Ben devam etmen taraftarıydım hocam ama karar vermişsin yapacak bir şey yok.
Harbiden soğudum lan senden pis Coco Sen git eskisi gelsin hani o bizi güldüren var ya o.Burası bir forum off-topic bölümü konu dışı.Kural ihlali olmadıkça istediğim tür konuyu açabilirim problemde olmaz ha geyiği hak etmeyen adamlar forumda onlarda fırsat bulup laf sokuyordu o yüzden bıraktım.
Eyvallah teşekkür ederim.
Eyvallah dediğim gibi hak etmeyen adam var böyle ciddi oluncada çoğu kişi soğuyor benden onuda ben sevmiyorum ama yapacak birşey yok.
Burası bir forum off-topic bölümü konu dışı.Kural ihlali olmadıkça istediğim tür konuyu açabilirim problemde olmaz ha geyiği hak etmeyen adamlar forumda onlarda fırsat bulup laf sokuyordu o yüzden bıraktım.
Eyvallah teşekkür ederim.
Eyvallah dediğim gibi hak etmeyen adam var böyle ciddi oluncada çoğu kişi soğuyor benden onuda ben sevmiyorum ama yapacak birşey yok.
Cık dönmem artık o hale.Harbiden soğudum lan senden pis Coco Sen git eskisi gelsin hani o bizi güldüren var ya o.
Eyvallah çağatayım.
Merak etme Erdeniz Seni seven sever her türlü sen kafanı yorma her zaman yanımızdasın biliyon :eat:
O kadar olmana gerek yokki bu seferde çok ciddi olmuşsun bence orta yolu bul.Cık dönmem artık o hale.
Eyvallah çağatayım.
O kadar olmana gerek yokki bu seferde çok ciddi olmuşsun bence orta yolu bul.
Bence yanılıyorsun Biz burda oyun oynamıyoruz ki ya da kazanan kaybeden oyunu oynamıyoruz, orta yol en iyisidir çoğu zaman.Orta yoktur bende hiçbir zaman yapıyorsan en iyisini yapacaksın ya en iyi yada en kötü.
Bence yanılıyorsun Biz burda oyun oynamıyoruz ki ya da kazanan kaybeden oyunu oynamıyoruz, orta yol en iyisidir çoğu zaman.
Konu kasmaya yönelik itiraf oralak mı algılayalım ?
Yok abi konu kasma amacım olsa zaten +300 ü direk geçerdim hani denirya yüz verince astarını istiyorlar heh öyle adamlar vardı gerek duymadım en iyisi bu şekilde sanırım.
Kurallar cercevesine cıkma istediğin gibi takıl kimse karışamaz rahat ol.
sigortadanmı