PoleStar
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Ağu 2009
- Puanı
- 86
masaüstü ile laptop asla aynı kefeye konulamaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masaüstü ile laptop asla aynı kefeye konulamaz.
Oğlum derken ? Askerlik arkadaşın yok karşında.
ASUS : 7000$ + KDV
BU : 3700$ küsür...
Sanırım bu ne kadar fark olduğunun göstergesi.
Laptop 3.90 GHZ
ASUS 4.6 GHZ ...
Gelde bunu ona anlat
Oğlum derken ? Askerlik arkadaşın yok karşında.
ASUS : 7000$ + KDV
BU : 3700$ küsür...
Sanırım bu ne kadar fark olduğunun göstergesi.
Laptop 3.90 GHZ
ASUS 4.6 GHZ ...
Saygılar abi. :gf: Bu bizim için bir alışkanlık. Abi, kardeş, ağa anlamında söylerim onu ben.
------------------------------------------------------------------------------
Tamam be tamam vurmayın. ro Masaüstü ile laptop aynı kefede olmaz bizde biliyoruz. ispis Amma ciddiye alındık be.
---------------------------------------------------------
Fazla önyargı var burada. Bir mesajdan karşındakini tanıyormuşsun gibi konuştun. :ent Biz eğlendik ama ciddiye alındık. :ent
Takas tekliflerinizede açığım.
şuan kullandığım laptop (msi ge60 412tr) tamamıyla bana ait olsaydı takas teklif ederdim ben gerçi arkadaş kabul edermiydi bilmemHani satıp laptop alıcaktın takas için laptop veren çıkar mı emin değilim
Hani satıp laptop alıcaktın takas için laptop veren çıkar mı emin değilim
şuan kullandığım laptop (msi ge60 412tr) tamamıyla bana ait olsaydı takas teklif ederdim ben gerçi arkadaş kabul edermiydi bilmem
sormama gerek yok alacağım cevabı biliyorumbi sor arkadaşına gaming notebook ilede takas edebilirim öğrenci evindeyim bu kasayı oraya götürürsem sömürürler oyun oynucaz diye
sormama gerek yok alacağım cevabı biliyorum
Abi faturası garantisi falan var 1 ay kullanmış adam çok ta iyi alınabilir bence.
İyi satışlar
Burak ne oldu kasaya müşteri çıkmadımı hiç ?