turusan sametin babası yani orda konuşan kişi babasıydı o zaman anladım şimdiÇene kasıymış lanet herif seni
Yok o samet değil , turusandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turusan sametin babası yani orda konuşan kişi babasıydı o zaman anladım şimdiÇene kasıymış lanet herif seni
Yok o samet değil , turusandı
turusan sametin babası yani orda konuşan kişi babasıydı o zaman anladım şimdi
yav arkadaş kafamı karıştırmayın bu resimdeki nopasaran değilmi şimdi ? bpdeyken bana nickini nopasaran olduğunu söylemişti ismide samet cepniydi işte kafamı varya iyice karıştırdınızDeşifre etme benım samet Lokiydi Hymeradaki nickim şimdi ise Heimdall ve Annabethle takılıyorm.
olm samet cepni işte forumda Heimdall die nicki vardı deneme mod. du banlandı galiba bukadar açıklama yeter mi çok hoşuna gitti galibaneyse ya ben eski bildiklerimi bilmeye devam edicem boşuna kafamı karıştırmıyım
O saçı yapmak için kaç saat uğraşıyorsun :hsml:10 numarayız
Ben değil sen rezil olursun bide junior emrebunlar hiç bişi degil yaw arabadaki videoyu veya fotografları koysalar rezil oluruz
he şimdi karıştırmıcambunlar hiç bişi degil yaw arabadaki videoyu veya fotografları koysalar rezil oluruz
Ne kadar çok isterdin? Bi tarif et ona göre belki bişeyler yapabilirizBu duyguyu yaşamak isterdim:hsml: