Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman söylemişimdir Erdeniz yüz yılın işsizi seçilir diye
Off-Topic'i ayakta tutuyor adam
hangi açıdan baktığına bağlı oDeğerimi anlayan biri
bundan sanane?
hep aynı cevap biri dogruyu söyler saf numarası yapar diğeri aynşıtayn der darlandım
Erdo çık git la şu forumdan
2 Tane ban hakkımda olsa biriyle seni biriyle kendimi banlarım
Tamamda kendini neden banlıyorsun
Seni durduk yere banladığım için ben suçlu duruma düşüyorum Kendi cezamı kendim kesiyorum gibi bişi ( lahmacunu çok yedim kafam güzel takmayın )
Ayranı fazla kaçırmışsın sen
bu benim fikrim benim fikrimden yorumumdan sanane?
bundan sanane?
Neden milleti tersleme gereği duyuyorsun ?bundan sanane?
kendisiyle pek anlaşamayız yorum atan ben olunca tersleme gereği duymuş o kadar üzüldüm ki şuan çekildim köşede hüngür hüngür ağlıyorum :agla
Neden milleti tersleme gereği duyuyorsun ?
Neden milleti tersleme gereği duyuyorsun ?
o zaman fikrini benim yazdığım mesajıma alıntı yapıp yapmanı istemiyorum ?
bu benim fikrim benim fikrimden yorumumdan sanane?
ya bu kadar niye sorun oluyor size ben mesajıma alıntı yapmasını istemiyorum gıcık oluyorum ha gözüne çarpıyorsa illa konu altında yok şöyle böyle diye açıklamana gerek yok yolla bana ö.m anlat derdini he bu arada purelove geçen gün tersleyip hakaret ediyorsun şimdide gelip bana neden milleti tersliyorsun deme her konuda bana sataşan hep aynı kişileri görmek zorundamıyım?
Kavga edesi var arkadaşımız çok dolu.
Ergenlik enerjisi herhalde iki gündür gözüme çarpıyor.
böyle bişeyi diyebilmek için önce senin yapmaman gerek farkındaysan sende yapıyosun şuan nasıl yapıcaz şimdi?
o zaman fikrini benim yazdığım mesajıma alıntı yapıp yapmanı istemiyorum ?
----------
ya bu kadar niye sorun oluyor size ben mesajıma alıntı yapmasını istemiyorum gıcık oluyorum ha gözüne çarpıyorsa illa konu altında yok şöyle böyle diye açıklamana gerek yok yolla bana ö.m anlat derdini he bu arada purelove geçen gün tersleyip hakaret ediyorsun şimdide gelip bana neden milleti tersliyorsun deme her konuda bana sataşan hep aynı kişileri görmek zorundamıyım?
benim mesajlarım konu zaten eğlencesine açılmış birşey ve bende yorumumu yaptım ha senin gibi kıt kafalılar gelip içine etmese daha iyi olacak hep aynı cevap biri dogruyu söyler saf numarası yapar diğeri aynşıtayn der darlandım yazmışsında ben forumda böyle birşey göremiyourum şimdi uzaklaşabilirsin
böyle bişeyi diyebilmek için önce senin yapmaman gerek farkındaysan sende yapıyosun şuan nasıl yapıcaz şimdi?
----------
kendi gıcık oldugun şeyi başkalarına yapma bizde senin bizim mesajlarımıza alıntı yapmana gıcık oluyoruz.
bana bak velet bende ciddi bişey yazmadım darlandın yazdım sonunda gülme attım her şeyi ciddiye almican o konuşma içinde sana yapıcagımı ben bilirdimde dua et bütün gece çalıştım yorgunum yatıyorum şimdi sende fazla uzatma yaylan.
benim mesajlarım konu zaten eğlencesine açılmış birşey ve bende yorumumu yaptım ha senin gibi kıt kafalılar gelip içine etmese daha iyi olacak hep aynı cevap biri dogruyu söyler saf numarası yapar diğeri aynşıtayn der darlandım yazmışsında ben forumda böyle birşey göremiyourum şimdi uzaklaşabilirsin
düzgün konuş atarlı genç karşında çocuk yok veled felan ne oluyor? haddini bil tanımadığın kişiler hakkında ***** saçma yorum yapma bundan sonra yazıcakların kendine takmıyacağım son yorum bu nokta
bana bak velet bende ciddi bişey yazmadım darlandın yazdım sonunda gülme attım her şeyi ciddiye almican o konuşma içinde sana yapıcagımı ben bilirdimde dua et bütün gece çalıştım yorgunum yatıyorum şimdi sende fazla uzatma yaylan.
ugurlar olsun.
düzgün konuş atarlı genç karşında çocuk yok veled felan ne oluyor? haddini bil tanımadığın kişiler hakkında ***** saçma yorum yapma bundan sonra yazıcakların kendine takmıyacağım son yorum bu nokta