Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slow ve pop her neyse bu tarz şarkıları çok sevmem ama sesin güzel bence hiç durma yardır Üniversite ortamlarında genel olarak tercih edilen müzikler şarkılar bunlar birde akdeniz akşamlarını söylersen tamam olur
güzel beğendim ben normalde dinlemem amatör sanatçıları ama seninki iyi. Yorum olarak söyleyebilceğim tek şey şu 40. saniyedeki gibi sesini parçalama birde taklitler sadece aslını yaşatır felsefen bu olsun.