Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayı al yanına arkadaşlarına çocugu bir güzel sağlam döv stresini at kızada sittiri bas.
Ulan yeminlen ben sinir oldum yav. Nişanlı bir kız nasıl erkek arkadaşını aldatır ulan. Erkek aldatsa sana birşey yapmıyorum gidiyorum başka kızlara yapıyorum dersin eyvallah arada herhangi bir duygu olmaz fakat bu kız seni aldattıgı kişiye duygusal olarak yakınlık göstermiş. O kızla olmaz ağa.
Al sen yanına adamları çocugun ağzını burnunu dağıt. Bir iki cümlede söyle kendine gelsin eleman. O kızıda unut, yarın sana gelse dese herşeyi unutalım affet, kabul ettiğinde ilk sıkılmada seni yine aldatmayacağını nerden bilirsin?
Çiftçiler ve Bursa çocukları bu işe karışmasın.
Eğer kabul ederse ki kabul edeceğini düşünüyorum 1 2 hafta normal devam ettikten sonra bi gün bi kızı eve atıp Aleyna'ya ona bizim evde konuşacağımızı söyleyeceğim ve onuda yanında getir diyeceğim tabiki Aleyna'nın herşeyden haberi olacak ve o geldiğinde bizi öyle görecek çıplak değilde yarı çıplak diyelim ve ondan sonra yaşadığım acının fazlasını yaşayacak. Bu plan ile ya bi süre sonra bana geri dönecek pişman olup yada yok olup acılar içinde gidecek.