önceki mesaja dön derken ?
Edit yaptım o kadar gördün mü merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki mesaja dön derken ?
gördüm görmesinede şurada ne demek istedin tam anlamadım.
Edit yaptım o kadar gördün mü merak ettim
gördüm görmesinede şurada ne demek istedin tam anlamadım.
Edit;
Kaya şimdi sende izledin Ano Hana, söyle bana duygulanmıyorsun sende yaa....
sana finalini lzledikten sonra ne dediğimi hatırlıyorsun değilmi beni bu kadar ağlatan ilk anime oldu yüzümü yıkamak zorunda kaldım demiştim resmi görünce duygulanmak değilde izlediğim sırada çok duygulandırdı hani biri gelipde bu animede ben hiç duygulanmadım gözümden yaş gelmedi desin insan demem ben ona harbi diyorum. hele o en sondaki oyun sahnesi abi hatırlattın şimdi bana ne yapayım seni
Duygulanmıyor musun !?
Kastettiğim. Ben şahsen resimlerle bile tüylerim diken diken oluyor...
sana finalini lzledikten sonra ne dediğimi hatırlıyorsun değilmi beni bu kadar ağlatan ilk anime oldu yüzümü yıkamak zorunda kaldım demiştim resmi görünce duygulanmak değilde izlediğim sırada çok duygulandırdı hani biri gelipde bu animede ben hiç duygulanmadım gözümden yaş gelmedi desin insan demem ben ona harbi diyorum. hele o en sondaki oyun sahnesi abi hatırlattın şimdi bana ne yapayım seni
Zero no tsukaima gözünü korkuttu herhalde 4 sezon deyince ikisindende amv koyayım zero no tsukaima'yıda zamanının bol olduğu bir ara izlersin.
Müziği dinledim şimdi, gene fena oldum be... Yani anlatamam sana, bir daha izlesem şimdi gene ağlarım hüngür hüngür eminim bundan.
Neyse kafa dağıtmam lazım, Nyan Koi ardından Toradora...
Rurouni kenshin 95bölüm ama ha bide 96 yapımı olması lazım çok bir şey bekleme yaniBol kılıçlı ve max 50-60 bölümlük anime önerisi olan var mı?
Rurouni kenshin 95bölüm ama ha bide 96 yapımı olması lazım çok bir şey bekleme yani
ya arkadaş o kadar anime önerdim sana birine bile bakmadın ayar oluyorum sanaYeni bir şeyler lazım. O çok eski
haha kaan nasıl bir seridir bu böyle iki kardeş biri erkek diğeri kız oturup erotik oyun oynayacaklardı yaYeni bir anime izlerken, eskisini tanıtmak istedim. Herzamanki gibi kısa ve eğlenceli bir seri ^^ Zaten benden uzun boylu seri tanıtımı görmezseiniz heralde...
Oreimo
İsim: Ore no Imōto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai (My Little Sister Can't Be This Cute)
Tür: Komedi, (sanırım birazda) seinen
Bölüm sayısı: 12
Kyousuke Kousaka 17 yaşında normal bir lise öğrencisidir. Hatırladığı kadarıyla, arasının her zaman kötü olduğu Kirino adında bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşi Kirino, Kousaka’yı her zaman küçük görmekte ve onu reddetmektedir.
Birgün Kousaka evde, üzerinde “Hoshikuzu Witch Merle” yazan bir DVD bulur. Kapağını açtığındaysa oldukça şaşırır çünkü içerisinde “Imouto to Koishiyo!” yani “Kızkardeşle Aşk Yap!” adlı, yetişkin içerikli bir video oyunu bulur. Bunun kime ait olduğunu bulmaya çalışan Kousaka, DVD’nin kız kardeşine ait olduğunu öğrendiğinde şok geçirir.
Kaynakça;
türkanime
......................
Aslında söylenicek fazla birşey yok. Sonunu beğenmesemde çoook şirin bir seri olduğunu söylemek istiyorum sadece. Ama umarım yanlış anlama yaratmaz size seri. Ensest birşey yok ortada bunu bilerek başlayın lütfen seriye. Aşağıda küçük bir amv paylaşıcam hatta. Artık puanlama yapmak istemiyorum, kendiniz izleyip yorum yapmanız daha hoş olur. Zaten dediğim gibi kısa seriler paylaşıyorum.
Belki izleyen olurda beğenir diye paylaşıyorum, ikinci sezonun Nisan 2013'te çıkması bekleniyor =))
Amv;
ya arkadaş o kadar anime önerdim sana birine bile bakmadın ayar oluyorum sana
----------
haha kaan nasıl bir seridir bu böyle iki kardeş biri erkek diğeri kız oturup erotik oyun oynayacaklardı ya
ps:ecchi yok animede umarım diğer bölümlerdede olmaz hoş gibi duruyor
Beyler Nichijou'yu tavsiye ederim 2 bölüm izledim hoşuma gitti.
12 bölümden oluşuyor kaan.
Az bölüm heralde, öyle uzun boylu birşeye benzemiyor. Karakterler çok şirin geldi gözümebaşlayabilirim ^^
ya arkadaş o kadar anime önerdim sana birine bile bakmadın ayar oluyorum sana
----------
haha kaan nasıl bir seridir bu böyle iki kardeş biri erkek diğeri kız oturup erotik oyun oynayacaklardı ya
ps:ecchi yok animede umarım diğer bölümlerdede olmaz hoş gibi duruyor
yazın önerdiklerim için bahane üret bakayım birde?kotam olmasa bakarım. okul ağında olan animeler sorun olmuyor da diğer türlü 5-10bölümde yavaşlıyor net
yazın önerdiklerim için bahane üret bakayım birde?
----------
kaan bak ne buldum imzaya koysammıki sana her gün acı çektiririm.:dnc:
bahane tükenirmi bende diyosun yaniönemli işlerim vardı yazın