anlamadım cicim ?Kaya adıyla özdeşleşti artık yapamaz öyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım cicim ?Kaya adıyla özdeşleşti artık yapamaz öyle şeyler
Aaaaa ıııııı sen daha uyumadın mı ?
anlamadım cicim ?
seni bekliyorum cicimAaaaa ıııııı sen daha uyumadın mı ?
seni bekliyorum cicim
millet şey sanacak beni (bip bip) kaan yanlış anlama sana atmadım diye izlediğim yeri zaten biliyorsun ayrıca çevirisini yapan fansub seninde çok takıldığın yer bildiğim kadarıyla iste 720p indiriyim 23bölümü upload edeyim yalnız ttnetliyim ben 1ay sonra upload işi biterOldu o zaman ben yatıyorum
millet şey sanacak beni (bip bip) kaan yanlış anlama sana atmadım diye izlediğim yeri zaten biliyorsun ayrıca çevirisini yapan fansub seninde çok takıldığın yer bildiğim kadarıyla iste 720p indiriyim 23bölümü upload edeyim yalnız ttnetliyim ben 1ay sonra upload işi biter
ihale bana patladı iyimi emre hepsi senin başının altından çıktı var ya :nse:
Tabiiii tabiiii... bende diyordum Kaya'ya supriz yapiyim mangayi ceviriyim onun icin... hey gidi hey...
Tabii insanın içinde olacak , olmayınca olmuyor
ihale bana patladı iyimi emre hepsi senin başının altından çıktı var ya :nse:
vururum olum seni:spn: yüklenmeyin bana bu kadar insanım len benTabii insanın içinde olacak , olmayınca olmuyor
Sana müstahak hep bunlar
vururum olum seni:spn: yüklenmeyin bana bu kadar insanım len ben
yürü git elimde kalacaksın emre 2 şey yükledin başıma gelenlere bakSana müstahak hep bunlar
Sus konuşma hem suçlu hem güçlü !! Kaan arkandayım haklısın sonuna kadar
yürü git elimde kalacaksın emre 2 şey yükledin başıma gelenlere bak
tamam suçluyum guilty crown indirip upload edip atmadım kaana yürü git olum pataklarım seniSus konuşma hem suçlu hem güçlü !! Kaan arkandayım haklısın sonuna kadar
Ben ne gidicem ya sen git Hem arkadaşlarına bi yararın yok hem dövmeklen tehdit ediyorsun len
tamam suçluyum guilty crown indirip upload edip atmadım kaana yürü git olum pataklarım seni
arkadaşım değilmisin hem döverim hem öperimBen ne gidicem ya sen git Hem arkadaşlarına bi yararın yok hem dövmeklen tehdit ediyorsun len
sende clannad izleyenler gibi dango dango diye tutturma sonra kaan ben pek sevmedim o seriyi neden bilmiyorum bu arada dediğin gibi ne varsa eskilerde var.Tamam saka bir yana, Code Geass izlemeyen var mi !? Direk liste basi yapsin. Ne varsa eski animelerde var. Kefilim bu seriyede. Evde olsam tanitim yapicam ama degilim... telefondaki uygulamada bazi animeler yok. Canim sıkıldı bende clannad baslicam birazdan... sabaha kadar anime akar.
Bu arada gece izlemeniz icin, 4 sayfa once onerdigim Another tavsiye ederim. 12 bolumluk gerilim korku turunde anime.
sende clannad izleyenler gibi dango dango diye tutturma sonra kaan ben pek sevmedim o seriyi neden bilmiyorum bu arada dediğin gibi ne varsa eskilerde var.
yarım bıraktığım nadir animelerden pek hoşuma gitmedi dediğim gibi.
After story de mi seyrettin mi !? Ben ano hana dedigimde bana clannad onerdiler. Bakicaz artik nasilmis.
yarım bıraktığım nadir animelerden pek hoşuma gitmedi dediğim gibi.