Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off topic sohbet muhabbete yazacaktın sanırım sezer"Cem Yılmaz CM101MMXI Fundamentals" nette arkadaşlar.
Arif'in durumu haline geldik arkadaş. Aynen öyle oldu. Şu konuyuda sabitten indirim arkadaş her seferinde karıştırıyorum. asdasd
off topic sohbet muhabbete yazacaktın sanırım sezer
:hahaOff-topic sohbet muhabbet açılma tarihi 12 şubat 2012 post sayısı 783 / Anime manga sohbet konusu açılma tarihi 5ocak 2013 post sayısı 321 başka bir değişle konu yerinde dursun
Arif'in durumu haline geldik arkadaş. Aynen öyle oldu. Şu konuyuda sabitten indirim arkadaş her seferinde karıştırıyorum. asdasd
:hahaOff-topic sohbet muhabbet açılma tarihi 12 şubat 2012 post sayısı 783 / Anime manga sohbet konusu açılma tarihi 5ocak 2013 post sayısı 321 başka bir değişle konu yerinde dursun
o zamanlar daha kalabalıktık ama kanka oradaki ekip bu konuda olsaydı hit konulara çıkardıWarezmax'teki ilk naruto sohbet konusu çok daha fenaydı
o zamanlar daha kalabalıktık ama kanka oradaki ekip bu konuda olsaydı hit konulara çıkardı
Bleach ve Naruto dışında bir şey izlememiş biri olan senden bunu duymak bu arada kaan bu yorum için açtığı konuyu hatırlıyormudur acepAhh ahh eski günler
Titreyerek okudum 294. bölümü. İnanılmaz derecede heyecanlıydı. Dolu dolu 30 sayfa. Natsu ve Gajeel ne yaptı öyle, tag team dibine vurdular, şaşırtıcı derecede iyi bir takım oldular. Resmen dalga geçtiler heriflerle.
Ama gel gelelim, adamlarda bir bölüm içinde 2 kere power up yaptı. Tamam belliydi zaten, arc başından beri beklenen savaş bu kadar kolay bitmezdi ama ne biliyim bu kadar aksiyonu bir bölüme sığdırmak. SÜPER !!!!!
Ayrıca şu DragonForce olayı değişik birşeye benziyor. Ejderhaların güçlerini tam anlamıyla kullanmalarını filan mı sağlıyor ne yapıyor !? Eğer öyleyse, işin fazla bir espirisi yok. Natsu her sinirlendiğinde bunun gibi şeyler yapıyor zaten
Bir sonraki bölümde büyük ihtimalle geçmişi göstericek Stinglerin. Gerçekten merak ediyorum, Stingler bizimkileri nerden tanıyor !? "Seni geçmeyi hedefledim" gibisinden konuştuğuna göre çocukluğunda filan mı gördü bizimkileride etkilendi...
Ayrıca Mavis'in gösterildiği her bölümde içimi bir neşe kaplıyor.:-x
Bu heyecan başka bir seride yok!!! Bir hafta beklemek işkence yemin ediyorum....
Bleach ve Naruto dışında bir şey izlememiş biri olan senden bunu duymak bu arada kaan bu yorum için açtığı konuyu hatırlıyormudur acep
Fairy Tail Spoiler
Bleach ve Naruto dışında bir şey izlememiş biri olan senden bunu duymak bu arada kaan bu yorum için açtığı konuyu hatırlıyormudur acep
Fairy Tail Spoiler
her şeyin bir amacı olmak zorundamı? bu arada senden bir ricam olacak muv-luv alternative:total eclipse animesinin mangasını araştırabilirmisin boş zamanında ?
Amaç !? :drunks
her şeyin bir amacı olmak zorundamı? bu arada senden bir ricam olacak muv-luv alternative:total eclipse animesinin mangasını araştırabilirmisin boş zamanında ?
animesi acayip hoşuma gitti seriyi çevirmeyi yarım bırakmışlar duruma göre mangasına başlamayı düşündüğüm ilk anime oldu.
o.0 Bilmem bakarım ama neden !?
animesi acayip hoşuma gitti seriyi çevirmeyi yarım bırakmışlar duruma göre mangasına başlamayı düşündüğüm ilk anime oldu.
sağolasında linki editle malum wareze giriyor
Yani FT okumadın aslında beni kekledin... Biliyordum !!!:nse:
-------------------------------------
Direk mangareader arattım ve bu çıktı..
Naruto ve bleach çıkmış beyler.
Narutoda olaylar yavaştan Saske ve ekibine doğru kayacak gibi