Embriyo
Aileden
Fairy tail anime çok iyi yerde bitti. mangaya kaçtan başlayayım ve anime ne zaman devam edecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geç gördüm kanka kusuruma bakma 297. sayı natsu zaferinden sonrası.Fairy tail anime çok iyi yerde bitti. mangaya kaçtan başlayayım ve anime ne zaman devam edecek?
geç gördüm kanka kusuruma bakma 297. sayı natsu zaferinden sonrası.
kanka biliyorsun gördüğümde hemen cevap veriyorumSen yazana kadar ben mangayı bitirdim
kaanın daha önce söylediği anime benim hoşuma gitti doruk keşke 2. sezonu olsaydı ama ^^Beyler var mıdır anime önerisi?
AminOokami san to Shichinin no Nakama tachi
kaanın daha önce söylediği anime benim hoşuma gitti doruk keşke 2. sezonu olsaydı ama ^^
Ookami san to Shichinin no Nakama tachi
kaan canım benim anlatamıyor değilsin mangalardan duyguyu tam alamıyorum okumamdaki en büyük etken bu animedeki duyguyu veremiyor bana manga bu yüzden okumuyorum.
Sonra kufrun adini gunah koyuyorlar...
Lan al eline sozluk de biraz su Kaan'in onerdigi manga/manhwa lari oku... Mesela noblesse, uc gece uykumdan feda edip okudum, o derece sariyor... sozluk al sabirla oku deger diyom anlatamiyom...
kaan canım benim anlatamıyor değilsin mangalardan duyguyu tam alamıyorum okumamdaki en büyük etken bu animedeki duyguyu veremiyor bana manga bu yüzden okumuyorum.
not:avatarın berbat:nse:
ben sadece göze görünüm açısından söylemiştim...
Avatar berbat !? Frankenstein candir dicem ama anlamiyican...
Zati demisler, anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazi .... neyse
Siracinin sahidi bozaci, hosgeldin kardesim. Ustte yaziyor cevap sesli oku evinde .dKaan avatarın iğrenç onu söylemek için girdim
Kaan geldim alayım hepsini sırayla
Noblesse dediler geldim Abi şu tatil bitse de tam gaz devam etseler ya!!!Lan su Noblesse okuyun bir lütfen bak emre emir. Bir okuyun sonra bana dönün söyleyin bu manga bizim için uygun mu Yeri geliyor şıklık coolluk hatsafada ne biliyim tam böyle kızların hoşlancağı tarz (evet karakterleri kıskanıyorum ne var !!) yeri geliyor aşırı aksiyon etraf kan gölü !!!
Noblesse dediler geldim Abi şu tatil bitse de tam gaz devam etseler ya!!!