Ambrosia
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Ara 2014
- Puanı
- 2
Hipokrat yemini unutma "Asla kimseye zarar vermeyeceğim." doktor olucan :rule
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi lan isin butun eglencesini aliyorlar elinizden...Hipokrat yemini unutma "Asla kimseye zarar vermeyeceğim." doktor olucan :rule
Dimi lan isin butun eglencesini aliyorlar elinizden...
Sen bakma o kaancik arkadasa insallah sinanın yanına gidersinSen de yeminini bozdurtma cerrahpasaliya helal olsun kardesime kazanip gitmis darisi basima insallah
Opcek seni o kaancik raad ol sen
Sen bakma o kaancik arkadasa insallah sinanın yanına gidersin
İfşa ederim seni bak
Ahshadfsd o grubun icinde sende varsin demek, zumbukler siziii
İfşa ederim seni bak
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulmak kolay oldu
Ahshadfsd o grubun icinde sende varsin demek, zumbukler siziii
hop hop kaan top kaan kaancık işte
Bulmak kolay oldu
hop hop kaan top kaan kaancık işte
Aha bi tane daha kaancık olduİnsallah , durum pek parlak degil hos sonuclar gelmiyor denemelerde bana yetmiycek netler zaman denemeleri zor basvurular da basladi hafiften yusuf yusuf modundayim ama tharkunun tavsiyesini dinleyip lys calisiyorum yariyila kadar fizik geo haric lys konulari biticek insallah ygs de allah kerim bu arada benim adim da kaan aslinda iki adim var herkes omeri kullaniyor fark ettim ki umrunuzda olmayan bissuru seyi ardarda siralamisim kusura bakmayin su aralar baska bisi konusmak bir yana dusunemiyorum bile
kaan-cık valla kank kusura bakma ya adını fena çıkardım forumda kaancık diye çağrılacaksın artık asdasdasdsjgjgjgjjg ama çok sabrettim bunu sana yapmamak için baktım adam olmuyosun verdim odunu verdim odunu :drl
Araniza karbon kagit koyup halledicem sizi bir ara unutturmayin
Aha bi tane daha kaancık oldu
Kasmayın kendinizi bu kadar kaancık kardeş
Keyiflen azıcıkTesekkurler dusundugun için ^^ elimden geleni yapicam devami allahtan artik
Ses cikarmadim zira kullanan bir sen varsin, sorunum yok onda. Kaldi ki bende sana takiliyordum eskiden baya baya ota bko, payback gibi dusunuyorum np
kaan-cık valla kank kusura bakma ya adını fena çıkardım forumda kaancık diye çağrılacaksın artık asdasdasdsjgjgjgjjg ama çok sabrettim bunu sana yapmamak için baktım adam olmuyosun verdim odunu verdim odunu :drl
bu arada benim adim da kaan aslinda iki adim var herkes omeri kullaniyor fark ettim ki umrunuzda olmayan bissuru seyi ardarda siralamisim kusura bakmayin su aralar baska bisi konusmak bir yana dusunemiyorum bile
Bu sogukta çıkıp basketbol oynayasi geliyor insanin su sinavlar bitsin maxigame ailesi olarak bi mac atalim basketbol eglenceli olur
Bu size gaz vermiyorsa ne verir bilemem artik...
Sorun degil, 1.65 boyunda point guardiniz hazir. Arada smac falanda atarim, kuroko gibi kayboladabilirim npBu sogukta çıkıp basketbol oynayasi geliyor insanin su sinavlar bitsin maxigame ailesi olarak bi mac atalim basketbol eglenceli olur