Odessa
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
merhaba arkadaşlar lafı fazla uzatmak istemiyorum uzun zamandır birlilkte oldugum bir kız arkadasim var bir kac hafta once bir halt ettik ve birlikte olduk işin kötü yanı ikimizde korunmyorduk ertesi gün hic olmadigim kadar pisman oldum ve gidip eczanede durumu anlattigimda ELLA ertesi gun hapi almam gerektigini soylediler dusunmeden aldim kiza icirdim bir kac haftadir sorun yoktu fakat bugun yanima gelip geciktigini soyledi bir sure afalladim kendime geldigimde eczaneden 2 tane hamilelik testi aldim fakat bu meretlerde dalga gecer gibi bir sonuc cikiyor tek cizgi gibi ama degil gibide iki testtende ayni sonuc cikti sizce ne yapmaliyim ? internette hap icin bu tarz yan etkiler olur yaziyor ama guvenemiyorum 4 hafta gecerse aldirmakta mumkun degilmis
ekleme : ilk cizgi 2 dakika icerisinde belirgin sekilde olusurken diger cizgi 10 dakika falan gectikten sonra hafif pembemsi bir renkte belli oluyor bir sorun olur m sizce
ekleme : ilk cizgi 2 dakika icerisinde belirgin sekilde olusurken diger cizgi 10 dakika falan gectikten sonra hafif pembemsi bir renkte belli oluyor bir sorun olur m sizce

Son düzenleme: