Kusura bakmayın beyler işler sarpa sarınca cevap yazamadım hatta okuma firsatim bile olmadı yazdiklarinizi 9 ayrı eczaneden 20 ayrı hamilelik testi aldım tekrar test yaptığımızda 6 tanesi pozitif çıkarken 14 tanesi negatif çıktı testler b*ka sarınca kızı alıp özel bir kadın doğum uzmanına götürdüm kan alıp hormon testi yapıldı fakat doktorda duruma anlam veremedi hormon değeri normalin üzerinde fakat hamilelik seviyesinde değildi 1 hafta sonra tekrar gelin kesin sonuç alırız dendi kabus gibi geçen 1 haftanın ardından hiç hazır olmadığımız bir sonuç çıktı hamile oldugunu öğrendik kürtaj için hızlı karar vermemiz gerektiğini yasal olarak 4 hafta içinde alınabileceğini söylediler 1 hafta düşündük taşındık fakat ikimizinde öğrenci olduğu ve maddi durumlar göz önüne alınarak kürtaj kararı verdik kucuk bir operasyonla 30 dakika gibi bir sürede işlem allaha şükür sorunsuz tamamlandı fakat kız sonrasında perişan oldu çok şükür yavaş yavaş toparlıyoruz buda herkesin kulağına küpe olsun küçük hatalar geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabiliyor