Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be yavrucum seninki gelene kadar bf4 çıkacak ayarladım oynuyorum sıkıntı yokUltra oynayacak varsa o da benim o da yarın kanka
Valla sen oyuna girip 2 3 video çeksene izleyelim iyi oynuyonKaya artistik yapma şimdi girerim oyuna skor gösteririm sana bak
Ah be yavrucum seninki gelene kadar bf4 çıkacak ayarladım oynuyorum sıkıntı yok
----------
Valla sen oyuna girip 2 3 video çeksene izleyelim iyi oynuyon
kes lan gel araçlarla kapışalım benim işim araçları kullanmak pusu atıp snip ile adam almak değilKaya artistik yapma şimdi girerim oyuna skor gösteririm sana bak
gaz verme şu çocuğa sonra skypeden gel lan oyun oynıcaz diyorAh be yavrucum seninki gelene kadar bf4 çıkacak ayarladım oynuyorum sıkıntı yok
----------
Valla sen oyuna girip 2 3 video çeksene izleyelim iyi oynuyon
Çek severek izlerizVideo çekmeye tövbeliyim kahraman abi ile konuşurken bi video çekiyim dedim olanlar oldu ama kısada olsa çekicem düşünüyorum
yalan mı ama kaya adam oynuyor yani sniper ile sende yok mu sniper?
kes lan gel araçlarla kapışalım benim işim araçları kullanmak pusu atıp snip ile adam almak değil
gaz verme şu çocuğa sonra skypeden gel lan oyun oynıcaz diyor
Valla sonunda bizde oynuyoruz gibi ultra ayarlarda bf4 ü nasıl oynayabiliriz? hangi ayarlarda yanii3 ile highda oynuyorum ultraya gerek duymadım D
Senin oyunda durumlar nasıl abi yine helikopter vs kullanıyor musun?Haline şükret ben oyundayken minmize ayarlarda başka hiç program açmadan oynuyorum
Senin oyunda durumlar nasıl abi yine helikopter vs kullanıyor musun?
Dediklerini okudum tek tek abi ben bf4ü almayı düşünüyorum almıyayım mı yani? ekip işi olduğu doğruda tekte zevkli olabilir aslında helikopterleri o jetleri kullanmayı öğrendikten sonra ama dediğinde doğruhe kullanıyoruz da daha vurma aşamasına geçemedik.
güya oyunda kalabalıgız hava radarını acamadık gitti görmeyince hali ile vurmakta imkansız. Kayaya dün roket nasıl acılıyor dedim bana dediği cevap sen hani oyunu oynamıyprdun :S
Bir anlanda dedikleride doğru iyice soğudum oyundan bf4 almayacağım garanti oldu çünki bu oyun ekip işi.
Acık ara fark a giden oyunlara bak illa fark atanların arasında ekip vardır.Bizimkilerde gaza gelip ettiğim küdürleri çekiyorlar :S
Oyunu nerdeyse 15 yıldır kullandığım mail üzerinden açmasaydık şimdiye coktan satmıştım. Almak isteyenlerede duyrulur grup halinde oynamayacaksanız bu oyunun hiç tadı yok bedava paranıza yazık etmeyin.
bidaha pc aldımmı sana sorucam harbiden en bilgili sensin şu forumda.2 cigabayt ekran kartın var o yetmez 4 cigabayt lazım.
Kardeşim 7670 giriş seviyesi bir kartla, Multi ULTRA'da oynayamazsın.Maksimum Medium-High açabilir.Ultra için Minimum 7870XT gerekli.
Artık şu ekran kartındaki belleğe bakmayın gözünüzü seveyim.
Adam nasıl oynuyor o zaman multi ultra ayarlarda?2 cigabayt ekran kartın var o yetmez 4 cigabayt lazım.
Kardeşim 7670 giriş seviyesi bir kartla, Multi ULTRA'da oynayamazsın.Maksimum Medium-High açabilir.Ultra için Minimum 7870XT gerekli.
Artık şu ekran kartındaki belleğe bakmayın gözünüzü seveyim.
Adam nasıl oynuyor o zaman multi ultra ayarlarda?
Sağolasın yorumlarınla bilgilendirdiğin için bf3 ultra oynuyoruz ama multi değil bakalım artık bf4te napacazBF3 ULTRA oynayan BF4 High-Ultra karışık oynar merak etmeyin.
Sağolasın yorumlarınla bilgilendirdiğin için bf3 ultra oynuyoruz ama multi değil bakalım artık bf4te napacaz
yok be cs geçti bana göre çağın oyunlarına ayak uydurak lazımBende multi oynamıyorum boşver CS bin basar