Gravity
Yönetici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yaşındayım 28 yaşına kadar okuyup tecil ettirebilirsem bedelli yaparım ,komutanların köpekliğini yapamam adamların egolarını tatmin etmeye askere gidiyoruz.Askere it gibi davranıyorlar lan yav.ak sen kimsin.
üniversite mezunu olarak gidersen ve sınavlarına girersen yedek subay olarak yapabilirsin 12 ay boyunca ve yaklaşık 3.000 tl maaş alırsın.
yok ben sınavsız giderim dersen 6 ay onbaşı olursun 6 ayda gelirsin.
üniversite mezunları köpeklik yapmıyor rahat ol.
Parası onlara kalsın askere gidenlere nasıl muamele yapıldıgını görüyoruz ben böyle şeylere gelemem uzatırım askerliği.
20 yaşındayım 28 yaşına kadar okuyup tecil ettirebilirsem bedelli yaparım ,komutanların köpekliğini yapamam adamların egolarını tatmin etmeye askere gidiyoruz.
ağrı doğubeyazıtta gece 3-5 nöbetinde taciz ateşini yememek için para ödüyorlar ! 90/3 Komando BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ !!
Sakin reiz askerligime 2 ay kala heycan yaptırdın
yuh 95 ler askere mi gidiyor artık 92 liyim demek az daha dayanırsam kısa dönemden yırtarım bedelli ile1995 / 1 olarakmı gidiyorsun eger 1 sen kral tertipsin
faceden bunu paylaşmıştım
headshot
15 ay askerlik yapıp ufacık cocuklara tecavüz edenler adam yani ? askerlikle adamlığın kıyaslanmaması gerekir