Evet ama heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim beni kırmasından çok korkuyorum :sevgi
Korkma be! :hsml: Sana kim hayır diyebilir ki?:roll:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim beni kırmasından çok korkuyorum :sevgi
Merak etme senden az oyun oynuyorum. Hayal gücüm gerçekten çok gelişmiş bu doğru ama oyun oynamaktan değil, genetik olarak sanırsam küçüklüğümden beri hayal gücüm çok gelişmiş durumda.çok oyun oynamaktan hayal gücün çok gelişmiş azcık dışarı çık hava felan al
Skrillex ; yıllardır aradığım bayan kendisinden elektirik alıyorum utangaç ve mahçup tavırları çok hoşuma gidiyor.
Yok abi Zaten senin avatarın çok fazla belli olmuyorBenimlede öle konuşmuyordun değil mi
Evet adamımBana rahatça adamım falan diyebilirsin o zaman
Ee tabi mecbur kız koyacaz erkek koyacak halimiz yok yaForumların vazgeçilmez olayıdır kız avatarları. Olmadı Adblock ile engellersin resmi.
Hiç sorma ya senin yüzünden seninle konuşurken hep ayakta kalıyorum PP:Benimle konuşurken saygı duruşuna felanmı geçiyorsun yoksa
Ahaha güldürdünHiç sorma ya senin yüzünden seninle konuşurken hep ayakta kalıyorum PP:
Oooo japan adamım benimdur resim değiştiriyorum hemen
Neden olmuyor? Sorun yaşıyorsan resmini at yardımcı olalımİmzayı değiştiriyoruz bir türlü olmuyor
:S:S....
----------
benim hakkımda düşünüyorsun ama benim resmimi atayım buluşalım cnm .s.s
İmzandaki kız bana kaş göz işareti yapıyor tahrik oluyorumO zaman imzam tehlikede.
Osbirci maymun git burdanpeki ya ben ? x(