CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Beyler toplanın akşama "Ramen" yapıyorum.[RAMEN YAPTIM SSLER GELDİ TOPLAŞIN]
Beyler akşama ramen yapıcam sahura mesajları atın heyecan ile bekleyin uzakdoğu yemeği olan ramen yapmak zorlayacak beni !!! Birazda doğaçlama yapacağım yapılış sıralamasını atmayacağım çünki uzun sürücek o yüzden yaptığım halini atıcam 12 gibi geliyor resim.
(2 gibide olabilir )
Örnek bir ramen
Pek benzemeyecek ama olsun
Oppaaaaaaaa ramen eklendi beyler spoileri açarak yaptığım rameni görebilirsiniz üsttekine azda olsa benzedi hadi baaaaalım.Biraz türk usulü ramen yaptım doğaçlama ama olsun
İtadakimasu !!!!!
Şef Notu;
Beyler akşama ramen yapıcam sahura mesajları atın heyecan ile bekleyin uzakdoğu yemeği olan ramen yapmak zorlayacak beni !!! Birazda doğaçlama yapacağım yapılış sıralamasını atmayacağım çünki uzun sürücek o yüzden yaptığım halini atıcam 12 gibi geliyor resim.
(2 gibide olabilir )
Örnek bir ramen
Pek benzemeyecek ama olsun
Oppaaaaaaaa ramen eklendi beyler spoileri açarak yaptığım rameni görebilirsiniz üsttekine azda olsa benzedi hadi baaaaalım.Biraz türk usulü ramen yaptım doğaçlama ama olsun
Efenim öncelikle yeşil soğan,kuru soğan,maydonoz ve yeşil biberi (ben böyle çok beğendim) incecik kıyıyoruz.
Bir yandan makarna bir yandan karışım bir yandan yumurta tam gaz devam !
Efenim ondan sonra biraz salça atıyoruz o karışıma ( ben salça koydum çünki boş boş yemek istemedim az lezzet olsun tarzında birazda et kavurdum içi ve üstü boş durmasın diye.)
Yumurta biraz sal*ak çıktı onun kusuruna bakmayın siz böyle sarısı yana kaymış apta*l işte ne bekliceksiniz.Neyse kavurduğum etleri makarnanın üzerine koydum.Üzeri boş durmasın diye PASTIRMA ve maydonoz ile süsledim.
Bir yandan makarna bir yandan karışım bir yandan yumurta tam gaz devam !
Efenim ondan sonra biraz salça atıyoruz o karışıma ( ben salça koydum çünki boş boş yemek istemedim az lezzet olsun tarzında birazda et kavurdum içi ve üstü boş durmasın diye.)
Yumurta biraz sal*ak çıktı onun kusuruna bakmayın siz böyle sarısı yana kaymış apta*l işte ne bekliceksiniz.Neyse kavurduğum etleri makarnanın üzerine koydum.Üzeri boş durmasın diye PASTIRMA ve maydonoz ile süsledim.
İtadakimasu !!!!!
Şef Notu;
Beyler lezzet çok harika biraz baharatlı ve acı alkol üzerine çok güzel gider diye düşünüyorum acayip fena bir yeme tarzı var hem suyu ile hem makarnası ile kendini yediriyor tahmin ettiğim gibi et ve pastırma yemeyi daha güzel bir hale soktu kim bilir coco ramen diye bir yer açarım belki tekrardan herkese afiyet olsun.
Son düzenleme: