bi bitmediniz.hmmm mataramasuko !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi bitmediniz.hmmm mataramasuko !
Japon adetlerini unutma ha. İtadakimasu!
Herşey güzelde şu pişmemiş olan kırmızı et beni benden aldı içim kalktı ben bi kusup geliyorum.Malzemeler mındar olmuş, onları tek tek pişirip yeseydin keşke :\
Lan olum yiyecek misin onu şimdi ? hmmm
Yedim bile
Spoileri tekrardan açarsam garanti kusarım,acayip midem kalktı lan :cf:
Abi sen aşçılık konusunda fazla iyi değilsin değil mi
O kadar kötümü be.
Aslında iyiyim tadı gayet güzeldi
Hı hı .sbune la makarna pişirmiş üstüne çiğ et atmış pastırma atmış ramen diye yutturuyor
Yemeğin tadını bilmiyorum. Dediğin kadar güzelse düzgün pişirmişindir ama görünümü çok kötü. Tasarım konusunda sınıfta kalmak bile söz konusu olmaz direk atılırsın
Domuz eti mi! Abi onu sana önermem. Din yasaklıyor diye değil. Zaten dinle uğraşmam fazla. Çünkü her ne kadar tadı güzel olsa da bu domuz etlerinin hücreleri toksik atık biriktiriyor. Ve bu toksiklerin ilk hedefi kalp.
Hem narutomaki temin etmek kolay. Kipa'ya falan git. Zaten bu ramende kullanacağın malzemelerin hepsini oradan temin edebilirsin. Ucuzlar hem
Süs için demiştim domuz etini hani orjinalinde varya !!!
istanbuldaki kipalarda olabilir buradaki kipalarda ekmek makarna var başka birşey yok o yüzde malzeme sıkıntısı çektim
Ha o zamam saygılar abi. Tasarımı her ne kadar kötü olsa da tadı iyi diyorsan iyidir. Üniversite'ye gidince bende yaparım bunları bir ara Yemek yapmaya bayılırım.
Aynen bende çok severim ama işte imkanlar kısıtlı olunca el kol kitleniyor
Yanlıs anlama, ümit abi tamamen emeğe saygıdan teşekkür vermiş, yoksa yaptığın birşeye beklemiyor görüntü olarak Tadını bilemem :rbk:
:'( Ben Lise'ye başladığımda 2. dönem aşçılık okuluna yazılacaktım. Hatta ailem kabul etmişti ama kayıtları kaçırmıştım. Ondan sonra hevesim söndü