Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayar resmi demişsin iyi güzel ama PHP okuduğundan bizene
Neyse şevkini kırmıyım,sıkı çalış
Laptop var Resul'üm. Favori lan o saat bi yerini satsan alamazsın.Hakan laptop mu vardı senin ben masaüstü takılıyon sanıyodum Saat güzelmiş bana yollasana
Laptop var Resul'üm. Favori lan o saat bi yerini satsan alamazsın.
299.99TL kanka.bak hele bak bana 1 TL lik saatin lafını mı yapıyon Şimdi çıkıcam 1 kutu alıcam o saatten
Hakan laptop mu vardı senin ben masaüstü takılıyon sanıyodum Saat güzelmiş bana yollasana
----------
Sağdan soldan gelen laflara itibar etseydim şuanda yaşamıyor olmam gerekirdi Şevkim kırılmadığı için internetten para kazanıyorum
299.99TL kanka.
Resulcüm ben seni biliyorum takma kafanı :wwe:
Bu da benden olsun :3
bunlarda benden
Kasanın üstündeki ne için
tam yanımda pencere var yazın çok deli güneş vuruyor içeri perde bile kesmiyo bildiğiniz oda hama oluyor yani bimden almıştım onu 10 lira çok fena bişey bu yaz hayatımı kurtardı diyebilirim fan ama vantilatör gibi
tam yanımda pencere var yazın çok deli güneş vuruyor içeri perde bile kesmiyo bildiğiniz oda hama oluyor yani bimden almıştım onu 10 lira çok fena bişey bu yaz hayatımı kurtardı diyebilirim fan ama vantilatör gibi
klavyenin içindeki yemek kırıntılarına for istiyorum
Ben laptop için aldım ama genellikle ben kullanıyorum :haha
http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2js7.png
klavyenin içindeki yemek kırıntılarına for istiyorum
vol1
vol2