Aynen bizde satılığa çıkardık. WTS or WTT Hakan Tekel Market.2 Market 1 Büfe var Bizdede kurtulmaya çalışıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bizde satılığa çıkardık. WTS or WTT Hakan Tekel Market.2 Market 1 Büfe var Bizdede kurtulmaya çalışıyoruz.
Aynen ben de utandım fotoları görünce koyamadım benim 2011 model emektarı.
bunlar bilgisayarsa bendeki ne?
hazır pc konusu açılmışken 8.1 de sağ altta windowsu etkinleştir yazısını kaldırmayı bilen var mı? kmspico - water bilmme ne diye 2 progrtam denedim olmadı.
Güzel konu , ilk ben olayim
CPU: Intel Core i5-7600K 4.20GHz
GPU: ASUS Dual GeForce GTX1060 OC 6GB
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz
Motherboard: ASUS ROG Strix Z270I
SSD: Samsung 960 EVO M.2 250GB NVMe
HDD: 2TB RAID0 WD BLUE 7200RPM (2x1TB)
Case: Thermaltake Core V1
Cooling: Corsair H80i v2
PSU: Corsair VS550
Monitor: BenQ ZOWIE XL2411 144Hz,24"
Headset: Logitech G933 Artemis Spectrum
Keyboard: Logitech G810 Orion Spectrum
Mouse: Logitech G900 Chaos Spectrum
Mousepad: Logitech G440
SLI yapacaktım ancak fazla oyun oynamıyorum fırsat bulamıyorum. Yine de düşündüm fakat kararsız kaldım derken mining işi patladı ekran kartları uçtu vazgeçtim. Yeni seri ekran kartları gelsin ya onlardan alır takarım veya 1080 ti'ler ucuzlar 1 tane daha alır SLI yaparım.
Custom sıvı soğutma falan da düşünüyorum ama boruları kes bük falan tecrübem de yok biraz eriniyorum )
Tecrübe direkt uygulamaya girişerek öğreniliyor abi o yüzden hiç erinme. Gaza gelip evi arabayı satıp PC'e yatırma abi aman.
SLI yapacaktım ancak fazla oyun oynamıyorum fırsat bulamıyorum. Yine de düşündüm fakat kararsız kaldım derken mining işi patladı ekran kartları uçtu vazgeçtim. Yeni seri ekran kartları gelsin ya onlardan alır takarım veya 1080 ti'ler ucuzlar 1 tane daha alır SLI yaparım.
Custom sıvı soğutma falan da düşünüyorum ama boruları kes bük falan tecrübem de yok biraz eriniyorum )
Fotoları da ekleyim söz vermiştim unuttum baya oldu
[TABLE="width: 950"]
[TR]
[TD][RESIZE=200][/RESIZE][/TD]
[TD][RESIZE=112][/RESIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Biride çıkıp dememişki mouse neden sol tarafta
Fotoları da ekleyim söz vermiştim unuttum baya oldu
[TABLE="width: 950"]
[TR]
[TD][RESIZE=112][/RESIZE][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o değilde bardak çok güzel
@Deepblue
Gereksiz bir risk, bu şekilde uzun vadede parçaların bir çoğu oksitlenir ve hasar görmeye başlar. Bunun yerine akvaryum merakı varsa ayretten düzgün bir akvaryum pc nin yanına konulabilir. 40-50 bin lira para harcadığın bir pc yi böyle bir riske atmak akıl mantık işi değil.Bu görüntüdeki kasada, attığım videodaki görüntü olsaymış güzel olurmuş. O kadar para vermişken böyle bir şey yapar, oturur izlerdim balıkları vs. Tabi böyle sıradan değil, aşırı "HARD RED" kullanımı olsun daha bir manyak olurdu.
Geceleri pavyon etkisi yaratır bu pc. Şahsen bende olsa her gece içerim.