HuanPa
Not:Banada ceza puanı verdi merak etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tartışmayın yeter ya. Abicim şu konuyu kilitleyin. Off Topic'e biri konu açsın ordan devam edelim..
kağan konuya diğer modlarda giriyor eğer bir sorun varsa diğerleride ceza verip uyarabilirdi ama nedense bu pureLove hep bize
Ben söylim The Barnacle adlı arkadaşın dediği lafa gülmek teşekkür vermek tek suçun bu bahanede=spam yapmak oysa diğer sayfalara baksa daha çok kişide varda işte arkadaş yediremiyor
Hayırdır takipcimmisin ?penia ile osmangazide aldı mı ? Meraktan soruyorum..
Yoo bana hep Saint ceza veriyor. Ahahahahkağan konuya diğer modlarda giriyor eğer bir sorun varsa diğerleride ceza verip uyarabilirdi ama nedense bu pureLove hep bize
Bence uploadlama,herkez pk2 indirecek sonra paso bug yicekler sonra forumlarda bol bol bugda kaldım vb. konular açılacak :SCok istek uzere mediapk2 upluyorum arkadaslar
bide gülüyor herife bak :ent
Yoo bana hep Saint ceza veriyor. Ahahahah
Vurun bunu !Tartışmayın. Burası tartışma yeri değil. Siz benim hiç biriyle tartıştığımı gördünüz mü? Az örnek alın beni
Napim? Ağlıyım mı?bide gülüyor herife bak :ent
Ben herkese eşit davranıyorum off-topicte böyle birşey yapsanız ah demiyeceğim hatta bende katılırım beraber güleriz.
Uyanda balığa gidelimStart GELDİ BEYLER.
Önceki sayfalarda görevli arkadaşlarda muhabbet ediyordu.Baktım, hiçbirinde ceza gözükmüyor.Birine bir sebepten ötürü bir ceza veriyorsan bunu yapan herkese ver ve mesajları silerek konuyu temizliyebilirsin bence.
Start GELDİ BEYLER.
Mod'a benzer bir halim varmı ?Eflin mesaj yazıp güldüğünü söylediği için ceza aldı. Neden olarak bos mesaj atmak dediler sanırım. Sende aynısını yaptın. Ama agaya beles mantığı gibi sanırım. Moda gülünce bise olmuyor