GateKeeper
Banlanmış Üye
la biz daha oyuna giremedik id pw yanlış diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coin diye aratıp hepsini toplattırmayı denesw güzel gibi geldi ama beyük bi sorun keşfettim bu silk pointleri mbottan topluyamıcaz gerçi sorun deil elle kasan daha fazla kasar on no olmuş^^
Anlatımı yok, herşeyi toplatacaksınız bota, toplarsa toplar, toplamazsa elle toplayacaksınız.Birde bu silkleri nasıl toplatcaz anlatsanız fena olmaz.
Abi son bir ricam var. Oyunu kapatırken bi notice atın en azından. Herkes foruma girip bakamıyor..
+1 Aynı sorun bendede varYa abi skill bar bembeyaz fotoğraf ta koydum bir önceki sayfada var. Bir yardımcı olur musun nasıl düzelecek ?
Ya abi skill bar bembeyaz fotoğraf ta koydum bir önceki sayfada var. Bir yardımcı olur musun nasıl düzelecek ?
bp silk point toplamak için bunu yapın. denedimcoin diye aratıp hepsini toplattırmayı dene
Evet oluyor. Diyen arkadaş Allah Razı olsun Kimseye söylemeyin, editle editle, kimse görmesinbp silk point toplamak için bunu yapın. denedim