Babam 1.90yaşla alakası yok baban kaçsa aşağı yukarı öyle oluyon. ama ben bunu kabul edemem erkeği kadın kadın erkek yapanlar bir zahmet 10 cm artırsın bizide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babam 1.90yaşla alakası yok baban kaçsa aşağı yukarı öyle oluyon. ama ben bunu kabul edemem erkeği kadın kadın erkek yapanlar bir zahmet 10 cm artırsın bizide
Babam 1.90
Sen baya nefret ediyorsun uzunlardan. Bide boyum uzun diye genetik bozuklugummu var?. Sen galiba baya takmissin kafaya boyuna. Bide beni birsey hissetmemi sagliyorsa sen nasil hissediyorsun dusunememtamam 16 yaşa kalmaz 1.90 olursun beslenmene felan dikkat edersen 1.95. başbakana söyleyin yasa çıkarsın 1.85'in altındakiler çocuk yapmasınlar PP: mecburmuyuz onların genetik ezikliklerini taşımaya. eğer bir boy sınırlaması yok ise kemiklere vida koydurtucam. zaten çok önemsiz birşey boy dediğin neki bacaklarının uzunluğu... buda seni toz tanesi etmediğin evren'de kendini bir halt zannetmeni sağlıyor.
Sen baya nefret ediyorsun uzunlardan. Bide boyum uzun diye genetik bozuklugummu var?. Sen galiba baya takmissin kafaya boyuna. Bide beni birsey hissetmemi sagliyorsa sen nasil hissediyorsun dusunemem
Uzun süre bende vucut geliştirmeyle uğraştım boyun kısalıyor çok zorlarsan ki zorlamaman lazım
İlk önce ruh sağlığı sonra vücüt sağlığı bunu unutma.
Senin canına okuyan vücut geliştirme abisi 12 yaşında gelişme cağında ne işin var o işlerle zamana bırakman lazımdı bu işi
psikolojik rahatsızlık değil bu tamamen takıntı herkeste vardır. Dua et doktor duyarlı çıksın.
doktor ne diyecek konuya yazarmısın bilimsel olarak gelişme varmı boy konusunda merak ediyorum ameliyat haricinde soruyorum ameliyat derse doktor risklerini felan yazarsın buraya