Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GTA 5 pcye çıktı da bizim mi haberimiz yok
Gta 5 pc icin 2014 yılında çıkacağı soyleniyor.
O gordugunuz makine suan piyasadaki en iyi canavar.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Türkiyede tek Vatan bilgisayarda satılıyor başka hiç bir yerde kalmamış diye duydum.Gta 5 pc icin 2014 yılında çıkacağı soyleniyor.
O gordugunuz makine suan piyasadaki en iyi canavar.
Parasi 2.200 $ sanirim bu makine için ucuz
Sistemini kendine göre ayarlattırabiliyorsun Ram 4 ile 16 GB arasında istediğini taktırta biliyorsun veya Ekran Kartını en düşük 3 diye biliyordum bu değişiklikler yüzünden fiyatlardada düşme olabiliyor.Parasi 2.200 $ sanirim bu makine için ucuz
Bunu mu destekliyorsunuz siz? Peh yA: Buna bin basacak laptop var lan. :ent
İşte o laptop bu. Araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle övüyorsunuz Asus Roc Tytan'ı.
-------------------------------------------------------------------------------
:haha :haha :haha :haha :haha :haha :haha :haha :haha :haha
Buna makine demek aslında haksızlık olur, bunun için söylenecek bi kelime henüz bulunamadı. ispis
Deniz, bana bu bilgisayarı alsana lan? Günde 1 TL taksitle öderim ben sana bunu.Vatan = Ürün fiyatlarini normal fiyatlarin üzerinde satip %25 indirim yaptık bahanesiyle insanlari kandiriyor
Bundan 1 sene once laptop alirken laptopum 2.700e almistim bimeksten ayni bilgisayar vatanda 3.400 liraydi.
Deniz, bana bu bilgisayarı alsana lan? Günde 1 TL taksitle öderim ben sana bunu.