buda bilgisayarmı [video=youtube;2FlVTdCNvF8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2FlVTdCNvF8#t=48[/video]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu alınmaz düşünsene ram dan dolayı veya hdd den dolayı pc açılmıyor için açman lazım ;buda bilgisayarmı [video=youtube;2FlVTdCNvF8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2FlVTdCNvF8#t=48[/video]
vatan indirimlerde indir bindir yapıyo orası ayrıda sorunsuz iadesi var garantisi var çartı var curtu var var yaniVatan = Ürün fiyatlarini normal fiyatlarin üzerinde satip %25 indirim yaptık bahanesiyle insanlari kandiriyor
Bundan 1 sene once laptop alirken laptopum 2.700e almistim bimeksten ayni bilgisayar vatanda 3.400 liraydi.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
ben vatandan toplatıcam böyle bir makina şubat ayında(Finaller bütler bitsin onu bekliyorum) ikinci nesil i7 alacağıma fx8 4.4 ghz alırım daha iyi ramm da böyle birşey olacak SSD dahil maliyeti 2.600-2750 lira monitörle birlikte bakalım nasıl bir hismiş böyle bir canavara sahip olmak birkaç ay sonra yaşayacağım ben
bende toplatıcam ama vatandan değil pazardan xd hadi ben kaçtımsen o paraya bunun sadece ekran kartını alırsın bende 3bin e pc topladım
ben vatandan toplatıcam böyle bir makina şubat ayında(Finaller bütler bitsin onu bekliyorum) ikinci nesil i7 alacağıma fx8 4.4 ghz alırım daha iyi ramm da böyle birşey olacak SSD dahil maliyeti 2.600-2750 lira monitörle birlikte bakalım nasıl bir hismiş böyle bir canavara sahip olmak birkaç ay sonra yaşayacağım ben
ben iyi bir kasa sahibi olmaktan bahsetmiştim o cümlelerim ile.Ne haddime böyle bir kasaya sahip olmak öyle bir imkanım yok zaten kasanın fiyatına bakmadım yanlış anlaşılmışım ama yazdığıma bakınca yanlış anlamakta da haklısın asusun özel çıkardığı bir seri ile benim vatandan topladığım nasıl denk olsun anca i7 2.nesil yerine amd fx8 4.4 ghz biraz belki önde olursen o paraya bunun sadece ekran kartını alırsın bende 3bin e pc topladım