Yok abi sağolasın ben CODcuyum ve halimden memnunum. Yakında Ghosts alacağım eğer alacak olan varsa buradan beraber takılmaya hazırım ve skype hesabım profılimde mevcut.COD mu bf3 alaydın ya gözüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok abi sağolasın ben CODcuyum ve halimden memnunum. Yakında Ghosts alacağım eğer alacak olan varsa buradan beraber takılmaya hazırım ve skype hesabım profılimde mevcut.COD mu bf3 alaydın ya gözüm.
BF 4 ü kaç kere satın alırdı o kırılan ürünlerin parasıMulti cok ayrı dehşet bir şey .
2 klavye 4 mause 1 monitör kırdım bu oyunu oynarken sen düşün
Banada biri uyelik ayarlarsa geliyorum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bizde cod cu değiliz bf tek gecerim
Yok abi sağolasın ben CODcuyum ve halimden memnunum. Yakında Ghosts alacağım eğer alacak olan varsa buradan beraber takılmaya hazırım ve skype hesabım profılimde mevcut.
Banada biri uyelik ayarlarsa geliyorum.
Ben hala battlefield 2142'de kaldım.
Robota biniyorum abi daha ne olsun.sen baya ilerdesin aama yıl daha 2013
Robota biniyorum abi daha ne olsun.
yotubeden kazanmadın mı sen para. Git al 20 tl mi 30 tl mi artık oyun iyice beleş oldu.
Abim senin makina bundan sonra ancak süper mario kaldırır gibi geliyor.
İyimiş bende alayım bari... Abi benim pc 2009dan kalma 32 bit işlemci,2 GB ram DDR2, 512 mb Ekran kartı var.İşletim sistemi yeni w7 oldu Kaldırırsa alayım bir hesap?
Abim senin makina bundan sonra ancak süper mario kaldırır gibi geliyor.
aynen eski olmasına bakma sağlam olacak benim laptopta bf 3 bitirdim crysis 2 oynadım far cry 3 bitirdim.Crysis 3 ü de oynardım ama engelledi directx 11 destekli ama 11 çıkışlı değildi.
Valla abi crysis 3 bile oynuyordum bununla ama dirext desteklemedi yoksa çok fena şeyler olucaktı bilgisayarda Bir şekilde kurtarsaydı iyiydi. :rbk:
Steam olarak COD Black Ops 2 oynayan var ise bana da ulaşabilir. Beraber oynarız.
ben ben ben ! sonunda bir arkadaş buldum be prestige 2-5 levelim sen kaçsın
bu arada bf3 var bendede güzel ortam olursa neden olmasın
Prestige'ye daha başlamadım bro ya.ben ben ben ! sonunda bir arkadaş buldum be prestige 2-5 levelim sen kaçsın
bu arada bf3 var bendede güzel ortam olursa neden olmasın
Prestige'ye daha başlamadım bro ya.
Kabul ettim.ekledim steamden