- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
zaten ingilizce olarak üye oldum siteye mail'de onayladım
https://eu.estgames.com/en/account/login
Bu adresten yap herşeyi olur. Oyunu EU olarak indirdiğine emin ol ayrıca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten ingilizce olarak üye oldum siteye mail'de onayladım
Sitesi filan baya degişmiş
Global / West hangisini indirmem gerekiyor ?
Red Moon başlamış bulunmaktayım hayılırısı
Nick: ByMnkn
Class: Warrior
Grafikleri Metin2 ye benzettim ben ama
Dostum hoşgeldin, level 90'lara ulaşınca beraber kasılırız. Eğer dungeonda yardım istersen pm atman yeterli.
bir zamanların hatta suandada hem sistem olarak hemde grafik olarak cogu oyudan iyidir.2011 yılında cok popülerdi cabal online sana sro tabi vermez elbet ama gidişat olsun topluluk görrevler olsun baya başarılı bir oyun bence gel bir dene bende zaten grup var dıye basladım bırakmıstım uzun süre olmuştuNasıl bir oyundur ? Defalarca başlamayı düşünüp bir türlü atılım yapamadığım bir oyun . Silkroad'dan sonra iyi gelir mi sizce ?
Nasıl bir oyundur ? Defalarca başlamayı düşünüp bir türlü atılım yapamadığım bir oyun . Silkroad'dan sonra iyi gelir mi sizce ?
Silkroaddan sonra iyi gelir aslında, bende eski bir silkroad oyuncusuyum. Fakat Cabal çok farklı bir deneyim. Skill efekt ve görselleri hiçbir oyunda yok göremedim daha doğrusu. Denemeni tavsiye ederim.
hakan red mon giriyoruz orada sunucu listesi var farkedermi ? birde bow açtım int mi str mi olur çözemedim rehber hazırlamak lazım
Force Archer yani namı diğer FA bu karakterler önceleri bot karakteriydi.. çok deli zamanları vardı.. iyi bi FA 'yı yatırmak zordu ama artık herşey değiştiği için dengeler altüst oldu int bow durumunu archiridium +15 ne özelikleri istiyorsa ona göre ayarla gerisini int'e vermelisin..
bu arada servera girdikten sonra channell 'lar var orda boş olanlardan birine girebilirsin.. şayet aynı yerde olmak istiyorsanız aynı kanallarda olmalısınız yoksa sen 1. kanalda o 2. kanalda olursa aynı yerde bile olsanız birbirinizi göremezsiniz..
hakan red mon giriyoruz orada sunucu listesi var farkedermi ? birde bow açtım int mi str mi olur çözemedim rehber hazırlamak lazım
Bize bir Wizard yada Force Archer lazım aslında dungeonlarda fln da sıkıntı yaşamazsın fazla. WA ile FS yiz sen bilirsin yinede kerim
aslında karışık değil.. anlam veremediğin yer olursa bana bildir ben Mercury deyim yardımcı olurum yinede sadece ilk kez oynayanlar için biraz karışık olabiliyor.. ama 80 lvl' lere gelince göreceksin herşey düzenlioyun güzel hoş ama az karışık
PC'deki aksaklıklardan dolayı format atmış bulunmakdayım ama en kısa süre içerisinde gelicem.
red moon kanal kaçtasın hakan
PC'deki aksaklıklardan dolayı format atmış bulunmakdayım ama en kısa süre içerisinde gelicem.