Torento
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 May 2013
- Puanı
- 0
Okudum la valla duygulandım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyan biri varsa söylesin arada küfür falan var mı
Of kahraman abi ya :haha Sabah sabah iyi güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Okuyan biri varsa söylesin arada küfür falan var mı
Tamamını Okuyan Var mı
Şahsen ben hiç kitap okumam en son hocanın not vercem diye okuttuğu 120 sayfalık kitap vardı onu okudum o da 3 yıl oluyor ama nette gördüğüm uzun yazıları okumayı çok severim. Oku gayet iyi gidiyor.arkadaşlar aranızda bol bol kitap okuyan varsa bunu okusun güzel ise yorum atsın lütfen bizde ona göre okuyalım bana bunu okumak ölüm lan
Böyle anlatanlar çoğalırsa Ümit abiyle konuşup alt bölümlerden kullanılmayanı ele geçiririz
Hayatımızdan Kareler falan :haha
Çok teşekkür ederim Eğer bir fırsatın varsa git değerlendir sevdiğini söyle çünkü zaman hızla geçiyor söylemekten hiç birşey kaybetmezsin olmazsa yola aynen devam
Bu arada erinç biz seninle sanırım sroda beraberdik sen ben haydar uzun süreli bir dostluğumuz vardı hatırladın mı beni ?
----------
Arkadaşlar bu konuda sulu şaka yapmazsanız sevinirim
----------
Zaten şuanda yolda tanıştığım kızla beraberim çok iyi bir ilişkim var
erinç okan adam olun oglim az
Bırakın uleeeynnn, Okan şimdi palavra atma millete kız dileniyormuş cami avlusunda, buda görmüş falan fişman işte, erinç okan adam olun oglim az
Oğlum her yerde karşımıza çıkıyor, yurt dışına gitti hala peşimizde. :thr:Faceden kaçtım sen varsın diye burdada mı buldun beni
-Neden nerden çıktı ki şimdi o
+Sadece dediğimi yap cama çık
-Evet çıktım cama seni dinliyorum
+Şuanda yağmur yağıyor görüyormusun ?
-Yoo bizim burda yağmıyor dedi (O an şaşırdım ve gülme krizine girdim )
+Nasıl ya yağması lazım
-İçeri geçiyorum dedi camı kapattı geçti 2 dakika sonra cama çıktı aa evet hafiften ciseliyor dedi
+Tekrardan cama çık bu kez seni son yoruşum
-Tamam şuan cama çıktım
+Şimdi ellerini aç
-Neden ya delimiyim
+Beni dinlesene sen
-Peki çıktım açtım ellerimi
+Tutabildiğin değilde tutamadığın yağmur damlası kadar seni çok seviyorum
-Bende seni yağmurdan sonra gelen toprak kokusu kadar çok seviyorum (2 dakika sonra bu mesajı attı)
Şimdi bunu bi kıza yazıcam yagmurda çiseliyor bakalım ne dıcek