Bence işgüzarca verilmiş bir ceza.Yönetici üye ayrımı yapmak gibi olmasın ama eğer bana böyle bir kelime söyleseydi o arkadaş tartışmasız o ceza puanını almayacaktı.Şimdi o cümleden olumlu veya olumsuz anlam çıkarmak öznel bir yargı olduğu gibi;eğer bu kadar ince bir anlama göre de ceza veriliyorsa ceza veren kişinin o cümleyi konunun geneline göre değerlendirip,iki kişi arasındaki durumu ve artniyeti de işin içine katması,doğru analiz etmesi icap ediyor.Zira ceza vermek moderatörün gözünde kolay ve sadece işimi yapıyorum olsa bile,sürekli bu foruma giren,arkadaşlık-muhabbet kuran ve genelde olumsuz davranış sergilemeyen birinin "ceza aldınız" cümlesini görmesi onu üzebilir.İşin diğer bir boyutuda eğer bu kadar katı ve ayrıntıcı kuralları olan bir forum ise bunun herzaman ve genele uygulanan bir tutum olması daha etik olur nitekim bu zihniyet benim bu yazdıklarımdan bile bir artniyet çıkarabilir.
Yönetime yapılan yorumlar konusunda bu kadar detaycı ve titiziz. Diğer konularda yeri gelip görmezden geliyoruz yeri gelip hoş karşılıyoruz.
Bu forumun düzeninin sağlanabilmesi için yönetimin bir otorite sahibi olması gerek. Sarsılan bir otorite ile kimseye hükmedemz ve burada hiç bir düzen oluşturamazsınız.