arkadaşlar 1 haftadır aynı sorunla karşılaşıyorum durduk yere burnum kanamaya başlıyor hadi normal kanasa iyide kanamaya başladımı en az 5 dakika sürüyor nedenini bilen varmı? ha bide kanama başladıkdan sonra gözlerim kararıyor başım dönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim ben soruyorumki başka birisinin başına gelmişmi doktora gittiğimde ayrıca birşey olmaz diyor güneştendir normaldir diyorda hiç normale benzemiyor bi anda başlıyor kanamasağlık konusu oyun forumuna açılmaz direk konuyu doktoruna açıklayacaksın YÜZYÜZE.
burda komik olan ne ? kafamı buluyorsun çok tersime denk geliyorsun kardeşim dikkat etYüksey ısıdan dolayı kılcal damar çatlamasından kaynaklanıyor bir ara banada oluyordu 7 yıl fethiyede kaldıktan sonra kılcal damarlarım eriyip yok olmuş olmalı :bl:
7 yıl kaldıktan sonra senin beyninde erimiş galiba adam ciddi bi konu açmışYüksey ısıdan dolayı kılcal damar çatlamasından kaynaklanıyor bir ara banada oluyordu 7 yıl fethiyede kaldıktan sonra kılcal damarlarım eriyip yok olmuş olmalı :bl:
Dostum kesinlikle doktora git..Doktor şart oldu 5dk önce şakır şakır kanamaya başladı anca durdurdum
Doktor şart oldu 5dk önce şakır şakır kanamaya başladı anca durdurdum