Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen anlamadın Fethiye yüksek hava ısısı ile ünlüdür fethiye de 7 yıldan sonra birdaha kanamadı sıcaktan damarlar yok oldu heralde :crw:
göz kararması süper oluyo ya manyak bir kafası var doktora falan gıtme kafasını yaşa süper bence burnunda sıcakdan kanıyodur
geçmiş olsun,neymiş tam olarak?akut myeloid (AML) dendi doktora gidince her c.tesi pazar kontrole gidilecekmiş allah sonumuzu hayır etsin
fazla birşey söylemediler zaten akut myeloid dedi ilaç felan verdi düzenli her hafta sonu gidilecekmiş
geçmiş olsun,neymiş tam olarak?
Burun kanamasının sebebi akut myeloid zaten osman çatlakla alakası yokBendede her yazın kanıyor durup dururken damar çatlıklığı vardır sendede benim gibi basit bir operasyonla geçiyormuş duyduğum kadarıyla
biraz Araştırma yaptıkda sanırım akut myeloid lösemi ama başlanğıç düzeyinde olduğumdan tedavi ile geçebilirmiş bu nedenle artık her gün sık sık kanamaya alışmam lağzım
çok çok geçmiş olsun caner allah şifa versin.biraz Araştırma yaptıkda sanırım akut myeloid lösemi ama başlanğıç düzeyinde olduğumdan tedavi ile geçebilirmiş bu nedenle artık her gün sık sık kanamaya alışmam lağzım
hayır gittim zaten yukarıda yazdım hastalığın ne olduğunu artık gerisi allahın bileceği işKardeşim burnun kanıyor forumda konu acıyorsun git acil doktora burda durduğun kabahat
hayır gittim zaten yukarıda yazdım hastalığın ne olduğunu artık gerisi allahın bileceği iş
ha bu arada kanadığında durman gereken duruşu biliyorsun değil mi ? kafanı yatırmaman lazım herkes yanış biliyor kafayı arkaya devirip burnu tıkarlar.
yapman gereken normal dik durup burnunu kapatman
kafayı arkaya yatırıp burnu tıkamak ölüm sebebi
zaten yattığımda gözler kararıyor direk dik oturup burnumu kapıyorum