-FastLane
Black Pearl
Karnem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeditepe University Molecular Biology and GeneticsAllah nazardan saklasın kardeşim Obs yakıyor AA dizmişin nerdeyse hepsini
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dipnot: Hangi üni olduğunu buldum Azcık zorlasam kimliğini ifşa edicem
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dipnot2: Bulamamışım tüh Aramalarım devam edicek ama
İlk bulduğum sonuç oydu fakat daha sonra emin olamadım
Yeditepe University Molecular Biology and Genetics
bıktım liseden ya uni ye gidelim orada be olursa olsun en azından uni nin son sınıfında sınav stresi yokAh bi bilsen seni neyin beklediğin kurtuldum diyerek sevinmezsin
Korkmaya basladim hani
Haa mbg degil bu arada, genetic and bioengineering bolum. Durust olmak gerekirse adi farkli sadece ^^
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayirlisi beklerimKork benden Gelip bulacagım oğlum seni Üniyi hayırlısıyla orada kazanırsam yani yoksa zor biraz ^^"
hayirlisi beklerim
Ben gunluk 8tl asagisi kapatamiyorum. Tatli falan salata al opuyorlar direkMisafir umduğunu değil bulduğunu yer ama ben yine de sorayım Yemek var mı Varsa geliyom direk adres ver
Ben gunluk 8tl asagisi kapatamiyorum. Tatli falan salata al opuyorlar direk
özel olunca boyle hayir insan birseyler bekliyor gene su notlara da neeerdeeee....Neresi lan orası alenen adam soyuyorlar
özel olunca boyle hayir insan birseyler bekliyor gene su notlara da neeerdeeee....
yok tam bursluyum zaten yök. Yemek bursu servis bursu vs iyi giderdi...Yapacakları en fazla şey dönem birincisi olunca %50 lik bursu %75 yapmak abi çok şey bekleme özel ünilerden
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dipnot: Bir gün gelirde koridorda giderken KaoZ diye avaz avaz bağıran birini görürsen o benimdir
yok tam bursluyum zaten yök. Yemek bursu servis bursu vs iyi giderdi...
ahshahd tamam yanasirim direk sana. Tifil zayif cop gibo birsey yanasinca korkma sende
Ayip ediyorsun, her zaman gel. Ama oyle sosyal biri bekleme. Senle birlikte kesfederim kampusu iki senedir bos bos gidip geliyorum zatenTıfıl zayıf çöp gibi diyince bana öyle diceksin sandım Direk içimden zayıf olabilirim ama boyum 185+ diye saydırmaya başladım ki cümlenin devamını okudum yalnız şaka filan yaptığımı sanıorsan yanılıyorsun seneye orada olursam boş bi günümde cidden gelicem
Ayip ediyorsun, her zaman gel. Ama oyle sosyal biri bekleme. Senle birlikte kesfederim kampusu iki senedir bos bos gidip geliyorum zaten
bıktım liseden ya uni ye gidelim orada be olursa olsun en azından uni nin son sınıfında sınav stresi yok
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi