kendi konunu kilitler silersin başkalarının konusunu baltayamazsınKilitleniyormu diye denedimde yemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi konunu kilitler silersin başkalarının konusunu baltayamazsınKilitleniyormu diye denedimde yemedi
Görücez birazdanHahahahhahahaha Yalnız Ümit abinin tepkisi ne olur çok merak ettim
Biliyorum
kendi konunu kilitler silersin başkalarının konusunu baltayamazsın
Görücez birazdan
Erdeniz'in bu rütbesi falan çok hoş olmuş, takdir ettim.
Forumumuzun üyelerinden olan CaptainCoCo 24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 23:32'de evinde cansız bulundu.Olayı kimin yaptığı araştırılıyor.
Az sonra bu forum +18 olacaktır lütfen çocukları bilgisayar başından kaldıralım.
Forumumuzun üyelerinden olan CaptainCoCo 24 Mayıs 2013 Cuma günü saat 23:32'de sınırsız ban yedi.
Bu daha iyi
kahraman abiyi çok yanlış tanımışsınızKahraman abiyi ararsan direk ev adresini bulur ne yapıyorsun lan yapar
Moco Cococnun ümit abiyi bekleme anı (yazıcaktımki bedduamı ettin ulan cola döküldü klavyeye)
yok bi ara maxlifenin adresini felan arıyordu ordan aklıma geldi yakalarsa iyi bi sever kahraman abi
kahraman abiyi çok yanlış tanımışsınız
Abi bu nedir yaa.Bayanlara kalkan eller kırılsın taş gesilsin.Bu nasıl bi caniliktir.
Kaçtım abi kaçtımDipblü konuda kaç erdo.
Dipblü konuda kaç erdo.
Abi yorum yok. Ümit abi takmıyor heralde erdoyu