Öncelikle teşekkür ederim konuyu kilitmediniz yada silmediniz bak şuanda forumda özgürlük var insanlar birbirlerine düşüncelerini belirtebiliyor küfürde yok
hem ben kendi derdimde değilim sadece forumdaki yaşadığım olaylardan birkaçını anlattım(ki forumun düzeni için bazı konularda hassasiyet gösterirsiniz diye) zaten geri dönüşü yok
zaten bizim arkadaşlarımız,üyelerimiz belli çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum hepsi 3-4yıllı üye
Arkadaş neyini anlamıyorsunuz bu forum düzeninin ?
Forum bilgi paylaşım platformudur.
Biliyorsan paylaşırsın bilmiyorsan faydalanırsın.
Bunları yaparken nizamına uyarsın.
Nizamına uyarsın ama sana hoşlanmadığın şekilde hareket edilir odara bildir var modlar ilgilenir.
Çözemezlerse gmod var çözemezse yönetici var çözemezse admin var.
Boş ver diğerlerini sen admine geldinde ilgilenmedi o zman zaten durma burası sana göre değil.
Ama bunları yapmadan o öle bu böle şu şöle deme..
Niyetin çözüm aramak olsa ben buradayım ümit burada kısaca a dan z ye burada burada olmanlar zaten bu işi yapamayanlar.
Lan dedim ceza aldım kızdım diyorsun.Bugün lan yarın ulan öteki gün adi herif .... öle gider bu baş edemezsin .Zira yakındır bir kaç saatte off topiğin halini görürsün.
Kısacası kardeşim sen adam gibi derdini anlattında dinlemedik mi ?
Şu anda yönetimde olan bir mod çıksın desin ki hata yaptıgında özel mesaj olarak sert mesaj atmadı bu terk-i diyar dallaması.Ağzını açmadı adam kayırdı.
Sor bakalım bu kodroda kaç kişi benim bu yüzden mesajlarımla karşılaşmadı ısrar eden görevinden alınmadı ?
Sen hep bildiğin yönden bakıyorsun.Ne yani biz öle bakıyoruz mu sanıyorsun yada insanlara yön vermenin idare etmenin kolay olduğunu mu sanıyorsun ?
Nedir kardeşim derdin nedir ?